Heldag i Hongqiao

Blev en heldag på stan med mamma och Sandra idag. Vi skulle gå till konstmuseumet, men det var stängt så vi vandrade iväg till två möbelaffärer istället. Fast först så satt Sandra och jag på Starbucks i typ en timma för att vänta på mamma som fick ansiktsbehandling. Blev en latte och en fruktsallad idag. När vi väntade satt vi även och sjöng massa svenska låtar, haha. Det blev allt från Jimmy Jansson till barnvisor.
Den första möbelbutiken vi var inne i sålde kinesiska möbler, fast det var väldigt mycket amerikansk stil på dem, det vill säga inte så snyggt. Allt var väääldigt dyrt också.
Den andra var inte en affär utan ett köpcentrum med bara möbelaffärer. Där skulle jag kunna bo. De hade en Hästes-affär där! De sålde även väldigt fina tavlor och på ett ställe var det bara fotografier från Sverige. Den tavlan som jag ville ha var en bild av Napoleon. Grymt fin.
Sen gick vi till Carrefour och köpte mat till ikväll, hörlurar till pappa som fyller år på torsdag, och även ett kort till honom. Sen åkte vi hem.
Riktigt mysig dag med soligt väder och runt 15 grader. Andades in 3 cigarettpaket, men det får man ta!

Ungefär såhär såg tavlan ut :)


Hästens :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0