Mästerkocken idag igen

Somnade om rätt fort efter Chrippe hade åkt och sov till 12, sen började jag städa. Tvättade lakan, dammsög, städade i badrummet och hela köket. Skönt med rent och fint hemma. Gick även och handlade allt jag behövde tills ikväll, ska bjuda Christoffer på middag. Blir schnitzel, hasselbackspotatis och brunsås samt en chokladmousse till efterrätt. Älskar att laga mat ibland! Det är astråkigt att laga mat till sig själv, men när man ska laga till andra så anstränger man sig lite mer.
 
Han lär ju inte vara här förns om typ en timma eftersom han missade bussen, eller ja den körde bara förbi honom. Asjobbigt att bo så långt ifrån varandra även fast man bor i samma stad. Jag får helt enkelt svälta lite till och vänta på honom.

Morn morn

Klockan är nu tio över sju och jag ska snart vinka av Chrippe vid taxin som jag nyss beställde åt honom. Lite trist att han drar, men kommer ju troligen hem i sommar så då får jag träffa honom och alla andra saknade människor. Ska gå och lägga mig igen efter det här, kom lixom hem halv 5 i morse eller nått sånt haha. Blev strippklubb iaf! Fick en lapdance. Blev inte upphetsad så antar att jag är väldigt straight?

Helg

G'day mate!
Chrippes sista kväll så vi börjar med bbq och sen blir det strippklubb, casino och fest hela natten. Ska supa ner honom så att han är bakis i tre dagar.



Hejhopp

Ointressant dag. Skola, gymmat(!) och pluggat. Druckit oboy har jag också gjort! Sjukt gott! Ska komma igång med träningen igen så det kändes skönt att gymma lite. Även fast gymmet suger här. Ska kanske köpa gymkort på ett annat gym i närheten. 

Har inga nya bilder så ni får lite fina bilder jag inte kommer ihåg att jag tog från Sydney. Kanske var full hehe.



Ny frippa?

Sova med blött hår i en knut slutar aldrig bra.


Bilder från Sydney del 3

Nu kommer bilder från wild life! Enjoy!

Den här koalan satt precis vid biljettkassan :)
Ankor med extremt långa ben?
Groda
Tasmansk djävul
Typ nån av de giftigaste ormarna i världen 
Tjockis koala :))
Tröttis
Chillar'N
Wallaby 


Kängurus!
Fågel med konstiga ben 
En av världens största krokodiler
Typ nån pungråttsgrej eller nått


Bilder från Sydney del 2

Nu kommer bilder från Madame Tussauds! Chrippe har bilder på mig och massa kändisar så ska be honom skicka över dom till mig.
Drottning Elizabeth 
Kate och william 
Barack Obama
Rihanna
MJ
One 
Lady gaga
Harrys handavtryck
Louis handavtryck
Nialls handavtryck
Zaynes handavtryck 
Liams handavtryck
Einstein 
Oprah 
Audrey Hepburn 
Marilyn Monroe 
Wolverine aka Hugh jackman
Johnny Depp och jag 
Justin Bieber och jag
Katy Perry 


Bilder från Sydney del 1

Här kommer bilder från Sydney som jag tog i fredags. Har fler på min kamera men de lägger jag upp senare. På fredagen gjorde vi typ allt man ska göra i Sydney. Vi började med att gå till darling harbour där det var massa förberedelser inför australia day som var igår. När vi var där gick vi till Sydney aquarium, Madame Tussauds och wild life.

Frukost i darling harbour

Hard rock café Sydney i darling harbour
Bilder från akvariet 










Bilder från de andra ställena kommer i nästa inlägg.

Plugg plugg

Försöker catcha upp med det jag missade när jag var i Sydney. Massa inlämningar och sånt tjafs. Klar med tre iaf. Snart klar med hela health and safety grejen. Bara management skills for events kvar sen. Känner mig grymt tråkig mot Chrippe men måste ju plugga också. Simple plan, all time low och andra bra band i lurarna så är nog klar snart!


Back in brizzie

Home sweet home, på riktigt!

Är helt slut efter den intensiva helgen i Sydney. Kändes konstigt att "behöva" gå med jacka för en gångs skull. Var typ 20-24 grader och jag frös som bara den ibland. Hur ska det gå när jag åker till Sverige i juni? Lär ju gå runt med mössa och halsduk, haha. 
Vi kom iaf fram till att resan fick 9/10 för det var en riktigt grym resa och Sydney är en riktigt härlig stad. Det enda som drog ner på resan var vädret. Men så kan det va. 
Min rygg har gett upp efter allt promenerande. Kan gå i tre minuter och sen känns det som att ryggen ska gå av. Åh vad jag älskar att ha svank!!! 

Passade på att gå in på VS på sydneys flygplats och fick med mig två parfymer, en lotion och ett par trosor. Suger att det bara finns VS på flygplatser i det här landet.



Mot Sydney

Nu drar jag snart till flygplatsen för att åka ner till Sydney över helgen. Regnet öser ner här och det var åskvarning förut så lär vara rätt turbulent upp i alla fall. Kul att vara flygrädd lixom.



Skola

Sitter i skolan och dör lite för att vi inte får jobba på våra arbeten. Åker till Sydney imorgon kväll så skulle vara väldigt skönt att få jobba på lektionen så att jag blir klar snabbare. Slutar 5 idag med health and safety. Så sjukt tråkigt ämne. Nästan så att jag funderar på att dra till south bank och hänga med Ted och Chrippe. 

Det enda som har varit bra idag är att vi fick byta klassrum till ett med världens skönaste stolar och att vi fick godis av läraren förut. 

Btw så ska det tydligen åska ikväll och imorgon. Hoppas att det inte åskar när vi ska flyga. Hatar sånt.

Badass och sitter längst bak

Måndag igen

Vad händer med veckorna? Det är ju redan måndag igen! Ingen skola idag iaf vilket är vääääldigt skönt. Går bara onsdag och torsdag det här blocket. Dock till fem båda dagarna, men ändå rätt skönt. 

Har precis ätit frulle på balkongen, blev äggröra och ett äpple samt apelsinjuice och kaffe. Kaffet blev dock väldigt svagt så drack inte upp det. Får köpa en kopp i stan sen. Vi ska till south bank och shoppa lite och sola. Ska bli skönt. Lär inte vara allt för mkt folk heller eftersom det är måndag. Fast de som går i skolan har fortfarande sommarlov så kanske är lite ungdomar där, men ändå. Hur sjukt är det inte att dom har sommarlov över jul och nyår? Jag håller knappt reda på vad det är för månad. Om nån säger januari till mig så betyder det inte januari i mitt huvud längre. Det är typ bara ett ord. Januari för mig är snöööööö. 

Btw så är det farligt att läsa massa hästbloggar när man inte har ett stall att åka till. Abstinens! Nån som vill sponsra mig med en häst när jag flyttar hem igen?



TACOS

Tacos på balkongen! Härligt med sommar ska ni veta.



Äntligen hemma

Ja, vi kom hem nu. Så kan det gå när man drar ut med mig. Eller ja, vi hamnade hos Christoffer på kvällen och drack där och sen vaknade jag och han vid typ 1 och då hade Chrippe varit vaken sen typ 7, stackarn. Blev en frukost på coffee club, pannkakor!!!! Sen drog vi hem och nu ligger jag på sängen och ska snart duscha tror jag. Produktiv dag! 

Igår hamnade vi i alla fall på south bank och där fick vi runt bland alla marknadsstånd och sen satte vi oss på en italiensk restaurang. Blev carbonara för min del och bolognese för Chrippe. Vi kände oss lite fancy också för vi drack VIN till maten. Inte ofta det händer kan jag säga. Druckit för mkt öl de senaste dagarna så var faktiskt gott med vin. Väldigt fruktigt med mkt smak av grönt äpple. Me like! Vi satt där och snackade i några timmar nästan och sen drog vi till Christoffer och drack med han och hans house mate Tony. Riktigt trevligt.










Mot Stan

Nu tänker jag och Chrippe dra in till stan och chilla runt. Kanske blir kvar till ikväll nån gång så var tvungen att byta tröja. Ifall att lixom. Är inte överdrivet sugen på att kröka som bara den kan jag säga, men några öl kan det säkert bli på typ exchange eller victory. Vet inte om jag pallar dra till the valley, men då blir det nog birdees. Vi får se helt enkelt!
Grymt sexig bild

Whoops

Dålig på att blogga, i know, men det har varit rätt mkt i skolan den senaste tiden plus att Chrippe kom hit i söndags så har lixom prioriterat att umgås med honom än att blogga. Nu sover han dock så passar på att skriva lite. 

Den här veckan har gått väldigt fort. Tyckte det nyss var måndag? 
Var på arbetsintervju i måndags, four points Sheraton, och det kändes som att det gick bra så sitter spänt och väntar på svar. Kommer troligen i början på nästa vecka. 
Annars då? Har druckit öl varje dag i en vecka nu. Inte så att jag blivit full, mer som en chill grej. Skyller på att Chrippe har semester. Blev full i torsdags, men då var det även Rom och Cola inblandat. Ja, jag spydde på kvällen och ja, jag ville ta livet av mig då för att jag mådde så dåligt och har smått fobi för att spy. Mådde bra igår iaf, fast var inte sugen på någonting att äta förutom oreos och vattenmelon. 
Igår satt vi några svenskar i Roma street parklands och grillade, drack öl/vin och umgicks. Riktigt trevligt. Har inte haft tid att träffa Christoffer på hela veckan så var kul att få se honom. Drog hem igen vid 8 och satte oss på balkongen och drack öl med Ted och hans nya roomie Patrick. 

Nu sitter jag på min balkong och käkar frulle. Passionsfrukt, mango och vattenmelon. Asgott! Brukade ju bara äta frukt till frukost ett tag i Sverige och mådde riktigt bra av det så kanske ska börja med det här också. Dock är frukt rätt dyrt av någon anledning. Mkt odlas ju lixom här så fattar inte varför det är dyrt? Aja, får kanske dra ner på annan mat istället. Blir nudlar resten av måltiderna.



Oj då

Jag har visst en blogg. Nej men jag har inge gjort så mycket de senaste dagarna så har inte haft något att blogga om. 

I lördags drog jag ut med några svenskar och britter. Rätt kul och betalade inte för en enda drink. Awesome! Sov hos Christoffer på natten. På söndagen så drog vi in till stan och spelade biljard med tre andra svenskar. Lyckades faktiskt få i flera kulor, lite stolt över det. Christoffer lärde
 mig att spela i början eftersom jag typ aldrig har spelat på riktigt. Sen fick han se min "dåliga-förlorar-sida" när han lyckades vinna över mig. Han hade väl fått se den förr eller senare ändå. 
Kom hem till Genesis vid typ 4 och träffade den nya svenska killen. Verkade schysst iaf. Gjorde typ inget mer vettigt i helgen.

Igår (måndag) så var det världen oväder på eftermiddagen och en bit in på kvällen som resulterade i strömavbrott och inget wi-fi. Datorn var nästan urladdad när det hände, precis som båda mobilerna, yay. Vi kunde inte laga mat heller så alla fick typ panik. Sen upptäckte vi att allt från vår korsning och längre ner på gatan var utan ström men åt andra hållet, bara tvärs över vägen fanns det ström. Drog därför till pizza hut och köpte mat så vi svalt inte ihjäl. Klockan 9 kom strömmen tillbaka. Den slogs ut klockan 4 så vi var utan elektricitet i 5 timmar. Askul! Not. Blev ett riktigt högt jubel från alla när elektriciteten kom tillbaka, haha.

Idag har jag typ legat i sängen och kollat på serier hela dagen. Haft ont i ryggen så har en anledning i alla fall. Gör ont att ligga på rygg och på mage, minst ont i fosterställning så blir den stilen i natt. Christoffer är skyldig mig en massage så han får fixa min rygg nån dag. 
Nu ska jag försöka sova, skola imorgon från halv 9 till 5. Lär dricka 4 koppar kaffe under dagen. Ingen billig dag med andra ord.

Var rätt nice ljus ute igår kväll efter ovädret, men mobilen ville inte att det skulle vara lika fint på bild. 


Mitt nyår

Gott nytt år igen. Gjorde ingenting förutom att ligga i sängen i 20 timmar i sträck igår utan tillgång till internet på mobilen så kunde inte blogga. 

Nyårsfirandet började iaf med att hela Genesis gänget tog taxi in till stan och hamnade på fridays riverside, en riktigt fin bar/restaurang. Vi hade bokat bord så vi fick gå in VIP-ingången. Då kände man sig extra fancy på något sätt. Sen satt vi där och stack lite drinkar. Vi tjejer plus Alexs kompis Andrew(?) var de enda som beställde mat. Åt en riktigt god penne carbonara. Alltid jag i och carbonara. Anyway, runt halv 10 drog jag vidare eftersom jag blivit bjuden på en hemmafest hos en annan svensk. Majoriteten av folket där var svenskar, men det var även några britter, italienare och tyskar samt EN australiensare. Vid tolvslaget gick vi upp till en gata som heter view street, namnet passar jäkligt bra eftersom man kan se hela staden där. I Australien är det olagligt att skjuta upp egna fyrverkerier så det var endast uppskjutning från två ställen i stan. Inte världens bästa fyrverkerishow, men det var helt okej. Sov hemma hos Christoffer eftersom det var så långt hem igen och jag pallade inte leta efter en taxi. Kom hem från honom halv 11 igårkväll. Vi gjorde lixom ingenting vettigt alls på dagen så fattar inte hur det blev så sent, haha. Nyår var iaf lyckat och jag välkomnar 2014 med en positiv inställning.

Min fina frozen mango daiquiri på Fridays Riverside


RSS 2.0