Pluggis

Befinner mig just nu på starbucks och brainstormar idéer till en assessment. Ska planera ett till bröllop, ovanligt I know. Jobbar såklart med Sam, men hon har blivit dödssjuk så tänkte att jag skulle börja på uppgiften för att vara snäll. Vi har bestämt platsen, färgerna och storleken så när jag kommer hem ska jag sätta mig på Pinterest och leta inspirationsbilder. Vi har även bestämt att vi ska planera rehearsal dinnern och smekmånaden för att göra det lite mer komplicerat. Som ska åka till Rom hehe. Jag har ansvar för rehearsal och smekmånaden så ska börja fila på menyn och lite sånt också. Man märker att man verkligen brinner för något när man längtar efter att få börja skriva uppgiften haha.

Skrev inget igår för att jag hade rätt mkt att göra i skolan och sen dig mobilen när jag hängde på stan med William. Vi gick till botaniska trädgården och snackade och sen gick vi vidare till south bank och åt våfflor på Max brenner. Han hade aldrig varit där så vi var tvungna helt enkelt. Sen gick vi till stan och köpte kläder till honom. Vi skulle egentligen ut och dansa salsa, random i know, men jag höll på att somna när jag kom hem vid halv 8 så stannade hemma istället. Somnade vid halv 9 och vaknade 12. Sen kunde jag såklart inte somna om förns halv 4 och sen gick jag upp halv 11 idag. Tror jag behövde sova. Sovit alldeles för lite de senaste dagarna. 

Nu ska jag återgå till pluggandet och sen ska jag handla mat. Btw så älskar jag just det här starbucks caféet för det ligger i en galleria med BARA lyxiga affärer som Chanel, Louis Vuitton etc. Går alltid extra långsamt förbi affärerna för att kunna kolla in på alla väskor, hehe.


Saker...

...som rör sig i mitt huvud just nu.

• Hur kan vi låta rasismen och alla nynazistiska partier växa fram i Europa?
• Varför träffar man typ aldrig nån som öppet säger "jag stödjer SD"? Skäms dom över att tycka så?
• Har ingen motivation till skolarbeten, får panik av att bara tänka på det
• Singellivet är bara kul i några månader, trött på skiten nu. Vart är min Prince charming? Eller Hook! (hehe Once Upon a Time reference)
• Har insett att jag sitter och trummar på benen, bord, ja allt när jag lyssnar på musik. Ska sluta med det.
• Bara 21 dagar tills jag är i Sverige! 21 dagar till svenskt kranvatten!

Vår fina bakesale vi hade idag

Bullmamma

Skulle jag kunna vara om jag nu var mamma, men just nu är jag bara bullbakerska. Vi ska ha ett mini event imorgon för att samla in pengar till vårt stora event. Det blir en bake sale och en bbq så därför bakar jag kanelbullar. Sjukt förvirrad idag. Skulle göra en dubbel sats och måttade mjölken dubbelt, men inte smöret. Tur att jag kom på det innan jag hade börjat baka ut allt. Blev till att smälta smöret i micron och sen blanda i det med mjölkblandninqen och jästen. Höll temperaturen så det är nog lugnt. Degen jäser just nu så passar på att plugga lite. Bara att hoppas att torrjästen inte sviker mig nu. Btw så är det sjukt jobbigt att baka här för det finns inga dl mått och sånt, bara massa cups så måste hela tiden sitta och räkna i huvudet hur många 3/4 cups jag behöver för att få typ 8 dl. Aja det blev nog bra ändå. 



Planering

Planerar vårat stora event, Masquerade party. Jag är in charge över centre pieces. Ni får ett litet smakprov här.


Party till you drop

Fest igår. Så jävla kul och deppigt på samma gång. Mycket som händer på kort tid och saker som bara går väldigt fel. Var hemma hos Malin, Anna och Sophie och drack med massa andra fina människor. Drog in till the valley runt tolv, men åkte tillbaka för att en sak hände. Åt choklad och snackade skit på Malins uteplats och sen gick jag hem. Tur att man ar fina vänner som bryr sig.

Idag har jag varit på south bank och solat med Malin och Jen. Riktigt trevligt. Blev choklad på Max brenner också innan vi begav oss till The Fox hotel för en sunday sesh. Fiona joinade oss här också. Gissa vilka som kommer komma till skolan bakis imorgon?




Jag har en blogg

Mycket plugg och ingen bloggmotovation. Det summerar min senaste vecka. Har inte mycket mer att säga än att det är midsommar om EN månad idag och jag är hemma i Sverige. Kommer gråta glädjetårar när jag kliver innanför dörren. Sen ska jag sova. 


Lite random bilder 

Frulle

Wille sover och jag är hungrig så smet ner till köket och gjorde kaffe och två mackor. Ville inte väcka honom, grymt snäll vän, i know. Har inget planerat idag förutom att plugga så ska nog göra det. Ska se om nån vill ta nån öl med mig senare ikväll. 

Man kan ju inte bara vara nyttig? Avokado på ena och marmelad på andra hehe

Starbucks

Har kommit fram till att starbucks kaffe inte är så gott egentligen. Iaf inte deras sojalatte. Soja i sig är ju rätt sött, och det blir alltid extra sött på starbucks av någon anledning. För lite kaffesmak och för mkt sojasmak. Längtar till Sverige där jag kan dricka kaffe överallt gjort på laktosfrimjölk. Det är för övrigt bara 40 dagar kvar nu! Ska snart börja köpa lite roliga presenter till folk där hemma. Även en födelsedagspresent till syster eftersom jag är tillbaka i Australien när hon fyller. 

Sitter på starbucks och skriver lite för tillfället. Ledig idag och pallade inte bara sitta hemma. Pratade lite med pappa som är i USA. 15 timmars skillnad! Helt stört.

Förhoppningsvis så kommer Wille till mig senare idag så ska vi kolla på game of thrones. Bra fredag med andra ord.
Är lite sugen på att ta nån öl ikväll, får se hur det blir. 

Är förövrigt övertaggad på midsommar, men eftersom jag är det så kommer jag säkert bli besviken. Livet är tufft.


Good day

Är så överdrivet taggad inför vårt stora event vi ska ha i juni! Masquerade carnevale! Typ en Masquerade ball fast med lite karnevalstema, jonglörer och sånt. Man måste ha en mask på sig, awesome. Jag är in charge över bordsdekorationerna. Blir vaser med pärlor och fjädrar i svart och vitt samt en guldig mask. Kommer bli awesome. Vi börjar sälja biljetterna nästa vecka. Alla pengar vi tjänar under kvällen kommer gå till en välgörenhetsorganisation som heter swags for homeless. Sök på dom så får ni reda på mer. 

Köpte iaf min klänning jag ska ha på mig idag. Jättefin, svårt att få en bra bild på den dock. Kostade bara $20 så det var ett riktigt kap. Konstigt att jag köpte en svart klänning va? Haha. Måste tyvärr köpa nya skor och en väska som matchar. Synd om mig, nooot. Sen måste jag såklart hitta en bra mask också. Vet ungefär hur jag vill att den ska se ut. 

Middag/lunch på pancake manor med Sam idag 

Winter is coming

Hej hopp! Ligger i sängen med mjukisar och tjpcktröja samt täcket över mig och fryser ändå. Börjar bli riktigt kallt om nätterna i rummet och idag verkar det vilja vara kallt även på dagen? Funderar nästan på att gå och rota fram min mössa som ligger någonstans i garderoben, och kanske ett par strumpor? Kommer lätt flyga hem i mössa och tjocka kläder i juni. Det är för övrigt bara 45 dagar kvar nu! Wohoo! Hemlängtan så det bara skriker om det. Sen när jag kommer hit igen är det bara två månader innan jag flyttar hem. Kommer förhoppningsvis gå jättefort.

Ska snart ge mig ut och power walka igen. Har träningsvärk från igår i låren och rumpan (vad var det jag sa?). Riktigt skönt med lite träningsvärk faktiskt. Idag ska jag även vara duktig och inte äta några onyttigheter. Iaf inge godis, haha. 
KAAAALLT

Power walk

Var ute på en power walk förut och jisses vad jobbigt det var. Märker att jag inte tränat på år och dagar. Man behöver inte gå långt för att bli trött i det här området. Backar med 90 graders lutning överallt haha. Förstår inte att de lyckas bygga hus i sånna backar. Tur att det inte blir halt här på vintern, haha. Måste i alla fall sett roligt ut när jag kom in på woolworths med träningskläder och köpte massa godis. Blev lite plus minus noll där. Lär ha träningsvärk imorgon efter alla backar. Har nästan glömt bort hur det känns att ha det.
Backen lutar mer än det ser ut
Den lutar ärligt talat i åtminstone 75 grader längst upp haha

"Date"

Igår så skulle jag luncha med Wille på stan, blev mer en middag än en lunch eftersom vi började äta vid typ 4. Blev en club sandwich på coffee club och en laktosfri latte. Ja, vi gick till coffee club på Eagle street (vid floden) och där har de laktosfri mjölk. 
Där satt vi i drygt två timmar och snackade om allt. Sen började vi kommentera folk som gick förbi. Massa snygga människor. Och vi kom fram till att vi har väldigt olika smak när det kommer till killar. 
Sen började jag säga att jag ville gå på en romantisk date med någon och då säger han att vi kan åka båt på floden. Så vi toggratisbåten över till kangaroo point och gick runt där. Satte oss på en parkbänk vid floden och kollade på Brisbane by night. Så sjukt fin stad. Kommer sakna den utsikten man har över staden från floden på kvällen när jag flyttar hem. Sen kom jag på att jag bott här i 6 månader nu. Vart försvann dagarna? Bara 5 månader kvar innan jag flyttar hem. Kanske flyttar hem tidigare, vi får se. 
Vi fortsatte gå och gick förbi southbank där firandet av Buddhas födelsedag pågick för fullt. Lite roligt med alla kinalyktor och Buddhastatyer överallt. Kändes som att man hade hamnat i Asien, typ Thailand. 
Sen gick vi till stan igen och satte oss på starbucks och drack varsin frappuccino. Superbra för min mage, not. Men överlevde iaf. 
Sen gick han till bussen och jag bestämde mig för att ta en taxi för nästa buss gick om 1 timma. $11 går en resa från stan hem till mig på. Så grymt skönt. Däckade i sängen när jag kom hem och vaknade nån timma senare och insåg att jag fortfarande hade alla kläder på mig.

Nu sitter jag i skolan och ska börja på min assessment i risk management. Är iaf inte ensam idag. Jen är här också. Stor klass, haha. 






RSS 2.0