Väntar

Väntar på att Marcus ska komma hit. Har rätt tråkigt. Är ensam hemma med Alice, och hon är inte speciellt rolig hela tiden, fast jag kan få henne att skratta hur lätt som helst haha.
Det är förövrigt väldigt fint ute idag. Solen lyser, klarblå himmel och några plusgrader. Får ju nästan lust att gå ut en sväng. Får se vad vi hittar på. Ska ringa Andreas vid tre och se om han vill leka med mig. Nu har jag inget mer att skriva för tillfället så det kommer nog mer inlägg under dagen.

Väntar

Väntar på att Marcus ska komma hit. Har rätt tråkigt. Är ensam hemma med Alice, och hon är inte speciellt rolig hela tiden, fast jag kan få henne att skratta hur lätt som helst haha.
Det är förövrigt väldigt fint ute idag. Solen lyser, klarblå himmel och några plusgrader. Får ju nästan lust att gå ut en sväng. Får se vad vi hittar på. Ska ringa Andreas vid tre och se om han vill leka med mig. Nu har jag inget mer att skriva för tillfället så det kommer nog mer inlägg under dagen.

Ring på fingret

Nu sitter man med en super duper snygg ring på vänstra ringfingret. Är väldigt glad just nu. Vi hade tänkt vänta till 12/2 men ringarna kom ju idag så då orkade vi inte vänta, eller jag orkade inte vänta.

Stenen blev fail men här är en bild i alla fall :)

Känner mig duktig

Har tvättat två maskiner med tvätt nu, eller ja, den andra maskinen håller på att tvättas just nu. Nu ska jag fortsätta med städningen.
Puss och kram ;D

Slut på det roliga

Sov hemma i natt. Skönt att slippa vakna när Marcus ska till skolan. Vaknade istället av att Sandra skickade SMS till mig och säger att de åker från Bollnäs nu. Trodde att de skulle vara borta längre, men där hade jag fel. Det är inte schysst att komma hem så här tidigt, har ju knappt fått njuta av att vara ensam hemma. Dumma förkylning. Blir alltså en städdag för min del. Ska se om jag fortfarande kan använda en dammsugare. Kan bli intressant.

Lördagsmys

Sitter i Marcus säng och bloggar, igen. Blir nog kvar här i natt. Måste troligen gå hem om jag inte sover här och det avgör saken. Nej, vill sova här haha.
Rinkbandyn gick bra. De vann med 7-1 och hade tre avbytare medan det andra laget var en person kort på isen. Tror att det skulle varit en intressantare match om det hade varit jämna lag, men de vann iaf.
Efter det åkte jag hem till Marcus och åt tacos. Mums på det. Sen bar det av mot stallet och kvällsfodra. Känns väldigt skumt att komma dit och inte höra Celines gnäggning. När vi var klara där blev det melodifestivalen och jag dissade i stort sett alla låtar förutom Rasmus Vibergs och Dannys bidrag. Var typ helt säker på att Rasmus skulle gå vidare, men inte fan gjorde han det. Jag hade redan listat ut att Danny skulle gå till final tack vare alla småtjejer som röstar på honom. Dock så var hans låt rätt bra och han hade bäst scennärvaro.
Nu sitter vi vid varsin dator och gör olika saker. Han spelar WoW och jag bloggar, kollar facebook och youtube. Vi är sååå sociala.

Vad har ni haft för er denna lördagkväll?

Rinkbandy

Drar och ser när Marcus spelar rinkbandymatch nu.

Shoho

Mår betydligt bättre idag. Är dock snuvigare och har ont i huvudet, men jag känner mig inte lika död. Kom även fram till att jag borde vara hungrig eftersom jag endast har ätit lite godis och en skål glass det senaste dygnet. Sitter därför och äter Physalis för att få i mig lite C-vitamin. Har även druckit två muggar med oboy. Det skulle jag inte orkat igår. Tog en ipren nyss för att bli av med huvudvärken så får hoppas att den verkar snart.
Min frisyr är supersnygg just nu. Borstade aldrig håret igår och låg ner i stort sett hela dagen så ser ut som ett troll, haha. Kommer bli ett rent helvete att reda ut alla tovor sen. Är grymt håröm så kommer säkert att börja gråta, kanske.

Bjuder på bilden ;D

Boooring

Fan vad trist det är att vara sjuk. Man orkar ju ingenting. Orkar lite mer nu, men det är tack vare iprenen och när den slutar värka så är jag i stort sett död. Imorgon SKA jag vara frisk. Marcus har rinkbandymatch och jag har lovat att se den. Det var typ den enda orsaken till att jag inte följde med till Bollnäs den här veckan. På tal om Bollnäs så har familjen ätit julbord hos mormor och morfar nyss. Är bara liiiite avundsjuk. Ja, jag vet att det var jul för över en månad sen, men jag har inte fått någon riktig julskinka på ett år! Är rätt svårt att göra julskinka i Kina, suck. Mormor har iaf lovat mig att hon ska spara lite av den till nästa helg då jag och Marcus åker upp.

Ni får en fin bild med snögubbar nu haha :)

ovärd dag

Har legat i soffan hela dan, förutom dom 20 minuterna jag låg i badet. Det är inte det man vill spendera sin fredag med när man inte har träffat vissa människor på nästan ett halvår. Har tagit en till ipren nu så får hoppas att den fungerar så att jag blir lite piggare.

Bubbelbad

Fryser igen så nu tar jag mig ett varmt bubbelbad som inte luktar klor. Saknar inte den doften från Kina. Har badat en gång där i badkaret och det kändes som att man var på badhuset.

Uttråkad

Är så sjukt uttråkad just nu. Har sett på typ fem Scrubs avsnitt och nu är skivan slut. Orkar inte gå en meter och byta skiva. Vill gå ut. Det snöar och jag som har varit i Kina hela vintern kan inte få nog av snön. Någon som vet något roligt man kan göra när man är sjuk?

Nu då?

Filmen är slut, vad ska man göra nu då? Pallar inte sova, är inte trött typ. Kanske kolla på Scrubs? Så får det bli, kommer hosta så fort jag skrattar.

Usch

Mår sämre än igår. Har feber igen och hostar. Varför ska jag vara sjuk när jag är i Sverige. Om det finns en Gud så tycker han/hon inte om mig. Har tagit en ipren så mår lite bättre nu, men känner mig ändå helt död.
Ska se  på Evan Almighty nu och försöka bli bättre.

Hemma

Hemma igen och jag fick Marcus med mig. Happyface typ. Han sitter vid tvn och ser på Sveriges värsta bilförare och jag sitter i min säng med datorn och en kopp te för nu ska jag bli frisk. Imorgon blir det kanske stan och träffa folk, om jag mår bättre såklart. Annars blir det väl sängen, tvn och en massa te.

Gah

Marcus är dum! Först säger han att han ska sova hos mig, sen säger han att han aldrig kommer kunna gå upp i morgon bitti om han sover hos mig. Jag försöker få honom att fatta att jag kan tvinga upp honom på morgonen, men nej nej det går inte. Ska fortsätta tjata tills han ger med sig.

Trök

Väntar fortfarande på att Marcus ska komma hem, men har nu förflyttat mig till sängen. Fick Fuzzy och Freja med mig hit. Fuzzy ligger på sidan bredvid mig medan jag kliar honom och Freja ligger längst ner. Hon är inte lika kelsjuk som en viss annan katt. Fast hon gör massa konstiga ljud.

Fy på mig

Nu har jag varit sämst på att uppdatera här, usch och fy på mig! Har inte känt lika stort behov av att skriva här när jag ändå är hemma i Nyköping.
Just nu så sitter jag ensam hemma hos Marcus. Har sovit här i natt, men han jobbar. Är förövrigt sjuk, hade feber igår, men försökte förneka det genom att inte ta tempen. Känns inte som att jag har feber idag, men rösten är i stort sett borta, suck.
Marcus katt Fuzzy har hoppat upp på köksbordet så han håller mig sällskap. Uppdaterar mer senare. ;D

RSS 2.0