Gott nytt år!

Gott nytt år alla läsare! 

Får se 2014 9 timmar före er i Sverige, hehe ;)





Byron Bay - Del 1

Har redan skrivit om första dagen så börjar med söndagen.
 
Söndagen började med att vi gick till stranden direkt efter frukosten och sen låg vi där fram till typ 3. Jag var så grymt uttråkad mot slutet så det kliade typ i hela kroppen. Jag har väldigt svårt för att bara ligga stilla och göra ingenting så länge. Det är skönt i början, men efter några timmar så vill jag bara springa iväg och göra något annat. Kanske därför jag inte är lika brun som de andra, haha? Sen gick vi och åt lunch/middag. Blev en "kycklingburgare". Den var mer som en club sandwich, men god var den ändå. Efter maten drog vi tillbaka till hostelet och duschade samt tog en nap. Man blir så trött av att ligga i solen hela dagen. Sen fixade vi oss och gick och köpte dricka inför kvällen. Vi satte oss på hostelets utegård och drack med massa andra människor. Började prata med en som har jobbat med All Time Low när de var på turné här i Australien. Han har träffat dom till och med. Inte alls avundsjuk här (eller?). Sen drog vi ut och försökte hitta något grymt festställe, men tydligen så är det knappt något som har öppet längre än 12 på söndagar. Vi satt på en bar med några andra från hostelet ett tag. Jag betalde inte för en enda drink. Första jag skulle köpa bjöd en random kille på istället och sen fick jag två öl av en från hostelet. Billig kväll! När den baren stängde vid 12 så drog vi vidare och letade efter någon annan krog. Någon tipsade oss om en club som hade öppet till två så vi började gå mot den. På vägen träffade vi ett gäng killar som frågade oss "do you know where to go on a sunday?". Det visade sig att de var svenskar och de kom precis från den krogen vi skulle till och den var tydligen överfull och överskattad. Det slutade med att vi drog hem med dom till deras lägenhet de hyrde här. Så jävla nice lägenhet! Så där satt vi och körde dricklekar och hade kul fram till typ 3 då vi bestämde oss för att dra hem.
 
På måndagen så skulle vi rida på stranden. Vi skulle bli upphämtade av de som ägde stället klockan halv 10. Vi trodde nästan att vi hade blivit blåsta eftersom det inte dök upp någon. Till slut, klockan typ tio i, så kom en bil och vi åkte iväg på världens gropigaste och kurvigaste väg. Det blev ju inte bättre för att han aldrig kunde hålla jämn gas heller. Lite kinesvarning där (inget illa menat). Väl där var vi tvugna att fylla i lite papper. Det var typ "om något skulle hända dig så kan du inte stämma företaget". Sen satt vi och väntade på att hästarna skulle komma tillbaka från ridturen som pågick. När de kom så var min första tanke "oj vilka spinkiga hästar". Dom var verkligen spinkiga. Inte undernärda, men de hade inga muskler alls så man såg höftbenen på rumpan och lite sånt. Jag fick en svart, ganska liten häst. Fyfan va grinig han var. La öronen bakåt så fort man skulle klappa honom. Tydligen så testade han bara mig så efter jag visade att jag inte gick med på det så slutade han. Han hette Strider och var rätt svårriden. Han skulle vara först hela tiden och kom en annan häst för nära så sparkade han. I traven bockade han och sparkade bakut flera gånger, men jag satt kvar. Han ville helst inte gå i vattnet, för då kunde han inte gå lika fort längre, haha. Nej, men jag fick ner honom i form titt som tätt och fick beröm över hur bra jag red honom. Han var tydligen van att få göra lite som han vill så när han fick en van ryttare på ryggen började han testa en. Blev lite förtjust i honom och skulle lätt vilja ta med honom tillbaka till Sverige och träna upp honom. Kommer ju inte hända, men ändå. Rida på stranden var i alla fall bland det roligaste jag någonsin gjort. Så sjukt härlig känsla.
När vi kom tillbaka till Byron drog vi till stranden och när vi kom till gräsplätten ovanför stranden så ser vi de svenska killarna igen som ligger och solar. Vi gick fram till dom och pratade med dom ett tag innan vi gick ner på stranden. Dock så blåste det som bara den och vi fick sand i ansiktet hela tiden när vi låg ner så vi gick upp och la oss hos killarna istället. Efter några timmar så drog vi tillbaka till hostelet och tog en nap. Sen fixade vi oss och gick ut och åt middag på en italiensk restaurang. Pasta Carbonara! Sen köpte vi förkrök och drack med Malin och de andra på deras hostel. Sen drog vi till cheeky monkey och dansade som galningar på borden. Dansgolvet är lixom bord där, haha. Där träffade vi svenskarna igen och dansade med dom. Drog hem med dom och sov där, whoops.
 
 

Back in Brizzie

Hej hopp! Nu är jag tillbaka i Brisbane efter en veckas solande, badande och festande i Byron Bay. Kom hem igår eftermiddag, men var så jäkla trött så orkade inte riktigt blogga då. Även fast jag haft sjukt roligt i Byron så var det väääldigt skönt att komma hem till sin egna säng (som inte var full med sand). Träffat massa roliga människor och druckit alldeles för mycket öl och alldeles för lite rom och cola. Lyckats bränna mig och nu flagnar jag på massa ställen. Blivit rätt brun också, fast nu ser jag att jag skulle solat ryggen lite mer. Är brunare på magen. Får fixa det vid poolen här istället. Tror jag pratade med typ 2 Australiensare under hela vistelsen, haha. Majoriteten i Byron är tyskar och svenskar.
 
Har hur mycket som helst att berätta, men tror att jag delar upp det lite. Annars blir det väl en hel roman i ett inlägg. Lägger ut första delen senare idag, måste till affären och köpa mat. Min hylla i kylen har endast en syltburk, smör och sallad på sig så svälter snart ihjäl här. Ni får en fin bild på min bränna så länge.
 

Dagens


Kokosnötsdrink på stranden <3

Snabb uppdatering

Befinner mig i Byron bay nu och lever livet. Kom fram runt 4 igår eftermiddag, sen checkade vi in på hostelet och det var riktigt fräscht. Vi hade inte ätit på hela dagen så vi slängde in sakerna på rummet och gick och käkade tacos. Så himla gott! Sen drog vi stranden och satt där och smälte maten innan vi gick tillbaka till hostelet och vilade några timmar innan vi började fixa oss. Sen drog vi ut och tog en drink på ett beach house. Drack nån med både hallon och blåbär, mums! Efter det mötte vi upp Malin, Matthias, hans tvillingbror och hans flickvän på deras hostel. Där satt vi och drack med några andra svenskar och en tysk kille innan vi drog ut på krogen. Vi drog hem rätt tidigt, typ 2, vilket är tidigt för att vara oss. 




Fredagkväll

God kväll på er! Har precis kommit hem från south bank där jag suttit på en bar med några av svenskarna och några från skolan. Vi hade en hejdå-kväll för Malin som flyttar till Sydney. Började med fika på Max brenner, chokladrestaurangen, och sen satte vi oss på en var och tog några öl/cider. Riktigt trevligt men jag satt och gäspade hela tiden. Sov alldeles för lite inatt. 

Annas och mimmis chokladfondue (samma som jag och Brandon åt)
Min chocolate dip (smält mjölkchoklad och jordgubbar)

Nej jag drack inte hela kannan själv

Fiona, Mimmi och Malin 

Blev jättehungrig när jag kom hem så smällde ihop en omelett haha.




Plugg

Pluggade hela dagen igår så hade inget speciellt att blogga om. Först i skolan och sen fram till halv 1 hemma. Vi är snart klara med arbetet så det är ju bra iaf. Gjorde klart i stort sett allt i people management igår också. Har en inlämning kvar som jag körde fast på, men den fixar jag idag. Sen imorgon drar jag till Byron bay! Skönt med lite ledigt, hehe.

Min frukost idag, starbuckslatte och en ham/cheese croissant


Frukost

Har precis ätit en grymt god frukost på the coffee club som ligger mitt i city. Asgoda pannkakor med blåbär, hallon och vinbär samt lönnsirap. Tog såklart en sojalatte till det. Ibland får man skämma bort sig själv med extra god frukost. Sara och Johanna ska snart röra sig vidare mot sin buss och jag ska gå till skolan. Måste bli klar med inlämningen nu. 

Nyköpingstjejer!

Har finbesök av två snygga brudar från Nyköping. Är snäll och låter dom sova hos mig inatt för att de missade sin buss till rainbow beach. Vad gör man inte för sina vänner? Vi var och åt middag på beach house förut. Ser gravid ut nu haha. Sjukt god hamburgare iaf.




Nya skoooor

Varför köpa ett par när man kan köps tre för mindre än 175kr???
Flippisarna skulle kosta $6.95, men det var rea så fick dom för $4.87 (28kr). De andra paren skulle kostat typ $50 men dom var nedsatta till $15 plus att om man köpte ett par fick man det andra för halva reapriset! Betalade alltså $22.50 (138kr). Bra köp!


Frågor

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel? Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja nej
Hur många har du varit kär i? Två tror jag
Är du kär just nu? Nix

Nio frågor om dig själv.
Namn? Linnea Törngren
Smeknamn? Nea, Lea, Lyn
När fyller du år? 21 juli
Några piercingar? Två i varje öra
Vad har du på dig just nu? Shorts, t-shirt, converse, underkläder
Vad tycker du mest om hos dig själv? Min envishet
Vad är du bra på? Skjuta upp saker till sista minuten haha
Vem älskar du mest på denna jord? Min familj och närmsta vänner 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Beror helt klart på vilket humör jag är på

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Vet faktiskt inte, tror Marcus vet mest 
Vem är den roligaste av dina vänner? Har alltid roligt med mina vänner, vet inte vem som är roligast.
Vem är snyggast av dina vänner? Alla!

5 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Ätit frukost, åkt buss, pluggat
Vad ska du göra nu? Plugga lite mer
Har du gjort nått dåligt idag? Åt precis en toast, så gick det med nyttiga veckan 
Vad har du ätit idag? Mango, toast
Vad händer idag? Ska plugga

Annat.
Hur mår du just nu? Trött och vääääldigt skoltrött haha
Är du hungrig nu? Inte direkt
Vad är klockan just nu? 10.38
Vilka sidor på internet är du inne på just nu? Blogg.se

Musik.
Lyssnar du på musik just nu? Dom spelar musik på caféet jag sitter på just nu
Vilket är ditt favoritband/artist? Simple plan, mcfly, all time low
Vad gillar du för musik? Rock för det mesta, men lyssnar på allt

Kärlek.
Har du kysst någon idag? Nej
När kysste du någon senast? Förra veckan
Är du romantisk? Nja ibland kanske haha
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Singel tills jag hittar nån jag tycker om
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej
Vem sov du senast bredvid? Brandon 
Hur gamla var dina.föräldrar när de blev tillsammans? Vet faktiskt inte. Båda pluggade iaf
Hur ska din tjej/kille vara? Omtänksam, inte för snäll, rolig, lite dryg på ett skämtsamt sätt, seriös men ändå kunna slappna av lite



Sista skolveckan

Sista skolveckan innan jullovet började idag. På lördag drar jag, Anna och Mimmi till Byron bay och chillar, festar och rider häst på stranden. 

Har varit i skolan idag. Gjorde typ ingenting för Emma var inte där, som vanligt. Drog hem lite tidigare än vanligt eftersom jag inte orkade vara kvar i skolan utan att ha något att göra. 

Har börjat med en nyttig vecka idag också. Känner att jag har gått upp lite sen jag kom hit så ska försöka äta nyttigt. Gjorde precis en grym tonfisksallad med avokado och lite lätt créme fraiche. Supergott! Såg även att tonfisken var fiskad för hand med fiskespö. Bra för miljön! I alla fall för delfinerna som slipper fastna i näten. 



IBS träff

Var som sagt på south bank idag och hade IBS träff. Fikade och körde frågesport. Team Genesis 1 vann, vi är bäst. Sen ville alla dra till den konstgjorda stranden och bada. Jag hade inte tänkt på det så hade såklart inga badkläder med mig. Fick nöja mig med att gå runt vid strandkanten. Sen satt vi och sola ett tag innan jag, Mimmi och Anna drog och käkade nachos. Grymt gott! Sen vandrade vi runt på marknaden som fanns där. Hittade ett grymt snyggt mobilskal i TRÄ. Han som sålde dom gjorde dom alldeles själv och ristade in mönster på dom. Hur coolt är inte det? Köpte det inte men ångrar mig lite nu. Sen tog vi bussen hem igen. 







:(

Har varit på south bank hela dagen och såklart lyckades jag bränna mig på armarna och benen. 

Skriver mer om vad jag gjorde där senare idag :)

Lucia

Hade glömt bort att det är lucia idag. Inte så konstigt när det är mitt i sommaren här. Bestämde mig iaf för att baka lussebullar. Hoppas att dom blir bra. Blir alltid paranoid och tror att dom inte ska jäsa och sånt skit. Använder torrjäst eftersom de inte säljer vanlig jäst i mataffärer här. Degen håller på att jäsa just nu så väntar spänt på att den ska fluffa till sig hehe. Har inte russin i degen eftersom jag vet många som inte gillar russin. Blir lättare för dom om russinen är på bullarna istället. 



Bästa

Hahaha seamus som var med oss på stereosonic är så jävla skön. Han och tom är från nya Zeeland så dom åkte tillbaka i tisdags. Hoppas att dom kommer tillbaka snart. Anyway, david har tydligen haft ett "rap-namn" när han var yngre och det kom seamus på i måndags. KILLER BUTS! Haha dör lite! Så på Facebook igår hade han skrivit en fin låttex till david. Om ni inte fattat allt så är det för att det är lite interngrejer med.



Kväller

Har spenderar eftermiddagen och kvällen i köket/vardagsrummet. Bakade en broccolipaj, blev jättegod. Åt upp halva på en gång och blev riktigt äckligt mätt. Resten av kvällen har jag spenderat framför tvn och once upon a time. Ser på första säsongen, den enda jag har på dvd. Köpte äntligen en tändare på affären idag också så nu har jag tänt de två första ljusen. Lite trist att sitta med levande ljus helt själv dock. Jaja, sånt är livet.

Ska snart öva lite på presentationen jag ska hålla imorgon.





Panik

Får panik för att min partner inte är här! Kommer ingen vart med den jävla uppgiften. Sitter och läser massa bloggar och annat roligt istället, men skulle helst vilja slå på något för att jag är så frustrerad. Behöver mina trummor.

Omotiverad

Känner mig omotiverad på allt. Skolan, livet, framtiden. Vill bara ligga i sängen och kolla på mysiga serier och försvinna några dagar. 

Är i skolan just nu och skriver på en inlämning jag gör tillsammans med en annan tjej, men hon är typ aldrig här så känner att vi inte kommer någon vart. Har ingen aning om vad hon har skrivit så jag kanske skriver exakt samma saker som hon redan fixat. 

Vill köpa julklappar också. Först tänkte jag "fan va skönt att slippa lägga pengar på julklappar i år". Men nu vill jag bara springa in i varje affär och köpa fina presenter. Dock kommer jag inte skicka hem paketen nu. Låter mamma och pappa ta med dom hem i februari istället. Billigast så.

Håller på att skriva ihop ett inlägg om helgen. Mycket att berätta så det tar tid.

Fick paket av mamma och pappa igår <3


Sliten tjej

Såg nu att bilderna jag la upp igår blev i fel storlek. Fixar det senare idag. Är faktiskt i skolan nu, trodde inte att jag skulle vakna haha. Känns som studenveckan all over again. 

Anyway, riktigt bra festivaldag igår. Sprang runt med en svensk flagga hela dagen och blev fotad av massa random människor. "Oi are you from Sweden? Can I take a picture with you?" Kändes som när jag var i Kina och alla ville ta kort med mig hehe. Kommer skriva lite mer ingående på allt som har hänt senare. Slänger upp vackra bilder så länge.

Anna känner sig svensk hehe
Alex med röd tunga
Seamus, david och Sophie 


Seamus är sneaky


Tom och Alex 
Alex och Brandon 

Alex och jag 
Efter vattenkriget haha
Matpaus
Axwell
Armin van buuren


God fuckin morgon

God morgon. Har precis gått upp och kan säga att jag är helt slut efter gårdagen. Fyfan va kul det var. Filmat typ 50 videos haha. Mest på guetta och ingrosso. Calvin harris var faktiskt en besvikelse. Inget speciellt alla. Trist. Men guetta levererade som faaaaan. Så jävla grym. Stod nästan längst fram också! Whoop whoop! Tappade bort alla förutom Brandon efter 2 timmar och hittade dom inte igen. Så kan det gå.

Idag ska jag se axwell och alesso. Awesome! Först ska jag dock lägga in alla filmer på datorn så att jag har plats för nya. Var tvungen att radera massa bilder och appar igår för att få mer plats. 

Frulle
Malin med sin fina hatt
Jag och Anna
Makala och Brandon 

Ingrosso!

Guetta!



TAGGA

STEREOSONIC IDAG!

Står och steker amerikanska pannkakor till frukost och taggar till massa bra musik. Ska bli så jävla kuuuul. Får se hur många inlägg det blir idag, kanske inte skriver nått mer än det här, hehe. Bilder från dagen kommer komma upp nån gång i alla fall så oroa er inte.

God natt

Ska försöka sova nu hade jag tänkt. Grymt taggad inför imorgon. Vi ska börja dagen med frulle och sprit klockan 10 hehe. Tydligen tänker killen gå upp 6 haha. Knäppa små barn. 

Här får ni en fin bild på min goda middag.


Jobbigt liv

Vaknade 7 i morse och var på väg att gå upp, men ångrade mig när jag kom på att idag är min enda riktigt lediga dag den här veckan. Somnade om och vaknade 10 istället. Gjorde äggröra och kaffe till frulle, tvättade lite och gick sen ut och pressade vid poolen. Känner att jag har ett väldigt jobbigt liv, hehe. 

Just nu sitter jag och äter kanelbulle och dricker kaffe. Fick världens sötsug förut och kom på att jag hade bullar i frysen. Och man kan ju inte äta bulle utan kaffe. Ska ha bbq med tjejerna om typ en timma, awesome. Vi är så grymt övertaggade på stereosonic nu. Brandon kommer hit och krökar imorgonbitti innan vi ska dra, mys! 



Irriterad

Jag och min roomie leker ständigt "vem-klarar-av-att-se-högen-av-disk-växa-längst" leken. Jag förlorar alltid. Nej men ärligt, börjar bli lite trött på att det alltid är jag som diskar stekpannorna och plockar i/ur diskmaskinen. Bänkarna måste jag alltid torka rena efter hon lagat mat för sånt gör inte hon. Snusk. 

Tror jag ska börja med en daglig shitlist precis som Bollnäsmartin på bandit. Linneas shitlist. Har så mycket jag klagar på så why not.

Linneas shitlist 5e december plats 3:
Åska, jävligt onödigt
Plats 2: 
Städa efter andra vuxna människor
Plats 1:
Är sjuk och det är stereosonic i helgen, fml

Mitt fina rena kök


Snart helg

Har precis kommit fram till skolan och ska snart börja lektionen. Känns väldigt onödigt att vara här för min partner som jag skriver en uppgift med är bortrest så skulle lika gärna vara hemma. Dock måste jag ha närvaron så är här ändå. Har även sjukt ont i halsen och känner mig allmänt sjuk idag. Sov 4,5 timma inatt så känner mig nog sjukare än vad jag är. 

Var som sagt på bio igår med Brandon. Bra film men skulle underlättat att ha sett ettan först haha. Nej men det var rätt lätt att komma in i den ändå. Efter bion så åkte vi hem till mig och snackade och han drog hem vid 1, så det är därför jag fick lite för lite sömn. 

Nu ska jag försöka koncentrera mig på lektionen. 



Nya kläääder

Efter skolan drog jag och shoppade lite. Blev ett mobilfodral, ett linne och två par shorts. Shortsen behövde jag haha. Har bara tre par och bor man i ett varmt land jan det vara kul med lite mer variation, hehe. Har på mig ett av paren nu. Ska ju iväg på bio och han kommer när som helst och hämtar mig. 




Hälften kvar

Halva veckan klar, halva kvar. Äter frulle just nu och har ont i halsen. Inte så där ont så att jag inte kan äta eller prata, jag bara känner att det är obehagligt i halsen typ. Funderande på att dricka te nu men kommer inte överleva utan mitt kaffe.

Igår hände det inte speciellt mkt. Gick typ och la mig när jag kom hem och kollade på serier. Ointressant dag med andra ord.

Idag ska jag till skolan och göra saker som jag lika gärna kunde gjort hemma, men drar dit för att jag är duktig. Kan bli så att jag åker hem vid lunch eller nått. Sen ikväll så ska jag på bio med australiensaren. Hungergames 2 ska vi tydligen se. Har ju inte sett ettan så kommer säkert sitta och fatta nada. Nej, vet ju lixom vad serien handlar om så det ska nog gå bra.

Kom på nu att jag inte har nån lunch att ta med mig. Får la bli att köpa macka eller nått. 

Kaffe <3


Tisdagmorgon

God morgon! Har precis kommit fram till skolan och väntar på att vi ska börja. Har people management idag, astråkigt, men men. Längtar redan till lunchen, har nämligen tacos med mig. Mums! 

Igår kväll var jag som sagt ute på south bank med en australiensare jag träffade på krogen i helgen. Mycket trevligt och han fick lära sig lite svenska, haha. Han bjöd mig på chokladfondue på en dessert restaurang som endast har choklad på menyn. Himmelriket! Sen åkte vi hem till mig och skrattade åt saker på internet, standard, haha. Han drog hem igen vid typ halv tolv så fick inte speciellt mycket sömn inatt. Kaffe får bli min räddning idag tror jag.

Börjar för övrigt bli sjuk tror jag. Känns konstigt i halsen och börjar bli snuvig. Usch och fy på det. Trodde jag skulle slippa bli sjuk eftersom det är varmt här, hehe.



Ute på vift

Har precis kommit tillbaka från en trevlig kväll på south bank med trevligt sällskap. Blev bjuden på chokladfondue med jordgubbar, marshmallows och banan hihi. Ska sova nu så skriver mer imorgon.



Bakisdag

Kom hem 5 i morse och slocknade på två sekunder typ. Vaknade 8 och var hur pigg som helst, men tänkte att jag inte kunde gå upp än så somnade om och vaknade 11. 

Dagen har bestått av plugg och julmys nu på kvällen med tjejerna. Det är ju faktiskt första advent! Har dock ingen tändare så får införskaffa en imorgon så jag kan tända mitt första ljus. 

Skola imorgon men är så sjukt otaggad. Har ingen matlåda heller, hm. Hittar väl på nått.

Såhär såg det ut innan vi drog ut igår ;)


RSS 2.0