Cravings

Vaknade nyss (klockan är inte ens 7) och hade världens cravings efter pannkakor med lönnsirap och grädde. Normalt eller? Först tänkte jag "bra har ju allt hemma" men nu kom jag på att jag inte har nån mjölk. Undra när coles öppnar. Annars blir det... Ägg för det är den enda frukostmaten jag har hemma. 

Ska till Roma street parklands vid 12 och fira Sam som fyller år imorgon. St patricks days firande i hela brisbane idag också. Har inget grönt att ta på mig, det suger ju lite. Tror inte mina gröna converse passar till klänningen. 

Ska försöka sova lite till nu. Orkar inte gå upp kvart i 7 på en lördag.

Guess what????

Jag väntar på bussen! Ovanligt jag vet. Har varit på beach house ett tag och sagt hejdå till Mimmi som flyttar till Sydney på lördag. Kommer nog se henne imorgon, men ändå. Hela gamla Genesis gänget var där. Grymt kul att får träffa alla igen. 

Hade presentationen för mitt, Malins och Sams event idag. Winter wonderland bröllop. Vi hade så mkt props och cupcakes så vi lär ju få en femma. Nej men läraren tyckte vi var grymma så tror vi får det. Annars kommer jag ärligt talat gråta. Lagt ner så mkt tid på det här. 
Slutade egentligen fem men drog vid halv tre och tänkte att jag kunde plugga hemma. Tror ni inte att jag glömde datorsladden i skolan?? Så kunde ändå inte plugga något. Så jävla segt. Gick och gymmade istället. Höll på att svimma efter typ 10 minuter på löpbandet så gick ett tag, men det gick inte över så efter 20 minuter gick jag upp igen och vilade. Tror jag sovit för dåligt i veckan. 

Ska till Christoffer nu iaf och mysa lite. Han drar om en månad! Han går ut skolan imorgon, helt sjukt! 

Bussen ska komma nu, jävla bussar att alltid vara sena....

KÖTTA

Två assessments klara! Bara eh...4 kvar? Helt slut i huvudet nu. Kan inte ens skriva enkla meningar på engelska. I vanliga fall tänker jag typ bara på engelska. Skumt det där. Kan bevhöa en rast nu, men får se hur jag gör. Slutar ju om en timma så kanske håller ut.

Har sagt till mig själv att jag inte får se nya avsnittet av once upon a time förens jag är klar med allt plugg. Lär ju bli på söndag haha. 

God morgon

Har precis gjort mig klar för skolan. Hur mkt plugg som helst och ändå satt jag och gjorde annat helt onödigt igårkväll. Typiskt mig. Så idag är det full rulle. Vi ska presentera vårt event imorgon och är knappt halvfärdig med det. Aja, det blir nog bra. Har marketing idag och där måste vi jobba med den tredje uppgiften. Sjukt stor och den ska vara 2500 ord. Tur att vi får hela dagen till att plugga idag. 

Hur grym är inte Sam? Portfolio och blommor vi ska visa upp imorgon på presentationen.








Buss igen

Känner att mitt liv består av att åka buss just nu. Är på väg hem från Christoffer, ska snart hoppa på andra bussen. 

Igår blev det utgång och innan det förfest i tjejernas nya hus. Så grymt mysigt hus. Skulle också vilja bo där, men får ju inte flytta förens om en månad. Ska kanske ta Christoffers rum när han flyttar hem till Sverige. Hans roomies är trevliga så det känns rätt bra. Kommer kanske kännas lite konstigt att sova i hans rum utan honom, men slipper iaf leta boende. Och hans hyra är rätt billig så blir nog bra. 

Skulle haft en pluggdag idag, men vaknade 12 typ och åt frukost vid 2-3. Sen kollade vi på ett avsnitt ouat (han dissar allt i den serien så kommer vägra kolla på den med honom eftersom jag älskar den). Sen kollade vi på Grown Ups 2. Så jävla rolig. Efter det ville han kolla klart på en dokumentär om Kinas ekonomi. Det enda jag kommenterade var "nu är dom i Shanghai!" Och "där har jag varit, där också och där med!" Jobbig tjej haha. 
Det är iaf därför jag inte kommer vara hemma förens typ 8. Borde kanske handla lite också, får se hur jag gör. 

Dumma sol

Så jäkla typiskt att det var molnigt hela dagen fram till typ 2 då solen äntligen kom fram. Solen försvinner från poolområdet vid 3 så hann ändå inte sola någonting typ. Var perfekt väder igår, men då hade jag skola. Alltid dåligt väder när man är ledig. 



Ledig!

Skönt att vara ledig på fredagar. Sov till 9. Låter inte mkt men jag kan verkligen inte sova längre nu för tiden. Börjar kanske bli vuxen... Haha den var bra. 

Igår var jag med de andra tjejerna och Ted på ett event på topshop här i stan. Gratis dricka och 20% rabatt på allt. Köpte dock inget. De har inte riktigt min stil på sina kläder, men de har fina underkläder så kanske köper några trosor nästa vecka. Alltid 10% rabatt för studenter så blir lite billigare iaf. 
Efter eventet drog vi till Beach house och drack. Vi hade tänkt dra ut och festa på nån nattklubb, men alla var så trötta så vi tog bussen hem vid typ 11. Rolig kväll med lagom mycket alkohol.


Bilder från modevisningen





















Framtidsplaner

Jag vet verkligen inte vad jag vill göra med mitt liv efter college. Jag har så många idéer, men tror knappast jag kan göra allt på en gång.

• Öppna ett café i London eller brisbane
• Starta en egen event business i Sverige/Australien/England
• Börja jobba på hotell igen
• Åka tillbaka till Island och fixa jobb på Hilton + lära mig flytande isländska
• Gifta mig rikt så jag slipper komma på något jag vill göra
• Bli rockstjärna 

Panikar lite!

Modevisning

Är på modevisning just nu. Gratis champagne och godis så jag är jävligt nöjd. Dieten får börja imorgon! 



I have nothing to wear

Lite så känner jag just nu. Ska på ett event imorgon med dress cider cocktail. Trodde att jag hade den perfekta klänningen, men får inte på mig den längre! Den var tight redan innan, men det är en sån modell. Den har en dragkedja på framsidan och den kan jag inte få upp. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Känns fel att komma med värsta partyklänningen med cut-outs nedanför brösten. Har inte råd att lägga pengar på en ny klänning som jag kommer använda två gånger eller något sådant. 
Måste dessutom gå för min kompis ska vara modell på eventet. Vill inte dissa henne för att jag inte har någon bra klänning. 

Död typ

Kom nyss hem från skolan och känner mig helt slut i huvudet. Har inte druckit nått kaffe så är troligen därför. Borde egentligen ha handlat mat på vägen hem, men det började regna så får leva på.... Gurka eller nått. Typ det jag har hemma, haha. Ska sätta mig och plugga lite också, men då måste jag ha kaffe först. Har ingen mjölk hemma så det suger ju lite. Ska fråga nån av mina roomies om jag får ta lite mjölk av dom. Jag FRÅGAR ju iaf innan jag tar nått. 

Satsa på skägg och mustasch kanske?

Poolhäng

Drar till poolen nu och bättrar på brännan ytterligare. Fick lite färg igår men lite till skadar ju inte, hehe. 

Btw så använder jag ALLTID solskyddsfaktor när jag solar. Jättevanligt med hudcancer här eftersom ozonlagret är så tunnt just över Australien. Använder 30+.
Klart man har Sverige bikini! #patriot

Coolangatta

Impulsåkte till coolangatta på Gold Coast med några från Genesis idag. Riktigt skönt med en dag på stranden. Tydligen så var det en stor surftävling där idag så vi kollade lite på den. Grymma surfare är bara förnamnet. Kom hem vid 8 och kastade mig in i duschen för sen vid 9 kom will och hämtade upp mig. Vi drog till en krog i westend här i brisbane och såg på ett hip-hop band som han kände. Brukar inte gilla hip-hop speciellt mkt, men dom här var grymma. 

Kom nyss hem och ska försöka sova nu tänkte jag men ni får lite fina bilder på havet!





RSS 2.0