Skolavslutningsklänningar

Eftersom jag gjorde ett inlägg om studentklänningar så tänkte jag göra ett om avslutningsklänningar till er som inte tar studenten i år. Själv tycker jag att de som inte tar studenten ska ha färgglada klänningar, inte vita. Har alltid tyckt det och har själv aldrig haft på mig en vit klänning på en skolavslutning. Tycker att den tradiotionen endast borde gälla studenter. Men det är min åsikt. Därför har jag valt ut några klänningar som inte är vita. :)
 

Dålig uppdatering

Skrev inte ett endaste inlägg igår och jag mår nästan lite dåligt över det. Hade fullt upp hela dagen. Först gick vi upp vid typ 10 och åkte till stallet nån timma senare. Gick ut på promenad med Celine. Riktigt skönt ute, fast vi blev lite blöta om fötterna. Hon är som en hund när man går med henne, haha. Gick runt harg vilket tog 35 minuter eller nått sånt. Sen åkte vi hem och bytte om för att sedan åka till Marcus föräldrar och äta mat. Blev ingen påskmat direkt. Ris och kyckling samt kladdkaka till efterrätt. Brukar ändå bara äta lite lax, köttbullar och korv och kanske nått ägg på påskbuffén så det gjorde mig ingenting att det blev ris och kyckling. Sen var vi hos svärföräldrarna hela kvällen och spela monopol i två timmar. Jag vann! Det var inte det klassiska monopolet utan china edition så man köpte olika kinesiska städer. Shanghai var dyrast och den köpte jag såklart. Kul hade vi i alla fall.

Idag hade vi lunchfodringen i stallet så vi åkte dit vid tolv och sen åkte vi och handlade lite. Nu har vi precis druckit kaffe och ätit en omelett till lunch. Idag ska vi städa och ta det lugnt. Johanna skulle rida Celine idag så behöver inte åka till stallet igen. Har startat en maskin med tvätt också så blir en riktig städdag.

Lång dag går mot sitt slut

Fy vad lång den här dagen har varit och inte hjälpte kaffet mig att bli piggare. Har i alla fall hunnit påskpynta och firat Natta. Hon bjöd på baconlindad kyckling med klyftpotatis och chokladtårta till efterrätt. Gosade jättemycket med hennes hundar också. Är bästa kompis med Caesar, hehe. Vi hade i alla fall en rolig kväll, men jag drog redan vid 8. De andra skulle spela bowling, men jag kände att jag var på tok för trött för det så Marcus hämtade mig och sen kollade vi på Let's Dance. Höll på att somna i soffan, men så fort man lägger sig i sängen så blir man pigg igen. Därför hamnade jag vid datorn och bloggen.

Har ni gjort något roligt på denna dag som enligt bibeln ska vara lång och tråkig? :P

God morgon

Har redan varit i stallet, fodrat alla hästar, släppt ut alla hästar, mockat och gjort mat till Celine. Det var vår tur att ha stalljour, dock försov vi oss så vi panikåkte till stallet. Tror vi var där 10 minuter efter vi vaknade. Sen var det bara att ge hästarna mat och vänta på att de skulle äta. Vi hade köpt varsin macka som legat i bilen under natten så vi passade på att äta dom.

Nu sitter jag vid köksbordet och är helt slut. Ögonen vill bara falla ihop och kroppen orkar inte göra något. Dricker kaffe och hoppas att jag vaknar snart. Vi ska till stallet igen vid lunch och ge hästarna lunchmat. Tänkte passa på att rida då. Sen ska vi städa lite. Måste påskpynta lite. Funderar på om man ska ta in påskris ändå. Men då måste vi köpa fjädrar. Vi får se hur vi gör.

Sista dagen innan lovet

Sista skoldagen innan lovet har precis börjat. Känns som att vi nyss hade lov, men klagar absolut inte. Sen har jag inte "vanlig" skola på 7 veckor. Åker till Island om drygt 1 vecka och är där i 6 veckor. Dock så var det ju vulkanutbrottsvarning där nu, så får se om jag kommer iväg. Skickade iväg min ansökan till skolan i Australien igår också, spännande.

Just nu har vi Arbetsmiljö och säkerhet och pratar om hälsan hos personer. Tror vi slutar vid lunch, men är inte säker. Hoppas på det.

Studentklänningar

Tänkte göra ett snabbt inlägg och visa några snygga studentklänningar jag hittat. Har ju redan köpt min, men om ni inte har köpt någon än så kanske ni får lite idéer. :)
 

Morn Morn

God morgon alla bloggläsare. Jag har precis ätit upp min frukost som faktiskt bestod av två mackor(!) och kaffe. Ska ta och sminka mig och föna håret alldeles strax. Idag så slutar vi vid lunch och sen ska jag och Henny troligen på stan och köpa present till Natta. Riktigt skönt väder är det också. Soligt och vindstilla, men det är säkert någon minusgrad, hehe. Skulle bli runt +4 grader idag tror jag. Helt okej, bättre än -10. 
 
Har inte varit i stallet på två dagar nu, Johanna har ridit henne, men idag ska jag nog dit. Hon har dock fått sår i munnen så ska rida på hackamore idag. Tror det bara blir en skrittur, men man vet aldrig. Skulle vara rätt skönt att få galoppera på de upptinade grusvägarna, men hon blir så stark med hackamore så vet inte om jag kommer få stopp på henne, haha. Vi får se hur jag gör helt enkelt. 
 

Snart!

Snart är ansökningen inskickad och sen blir det förhoppningsvis bye bye Sweden och hello Aussie! 
 
Event Management
 

Färgglatt på tävlingsbanan

Det som jag tycker är lite tråkigt med dressyr är att man inte ska sticka ut så mycket på tävlingen. Svarta, gråa, marinblå och bruna kavajer, inget annat. I hoppningen är det helt annorlunda. Jag har hittat några läckra kavajer som sticker ut ur mängden.
 
Coral Spooks 2595:-
 
 

Fruktig frukost

Jag kan inte äta "vanlig" frukost på morgonen längre. Eller kan kan jag väl, men jag är inte sugen på det. Det enda jag får i mig är kaffe/te och massa frukt. Det är väl rätt bra ändå, nyttigt om inte annat. Brukar variera mellan olika frukter, men det som jag oftast har på tallriken är passionsfrukt och apelsin. Ibland har jag mango, physalis, lichie, rambutan eller någon annan exotisk frukt också. Riktigt gott är det i alla fall.
 
Igår var Lisa, Henny och Emma hemma hos mig och åt våfflor på kvällen. Vi kände oss tvugna att äta våfflor eftersom det var våffeldagen, även fast vi bara åt en var. Sen kollade vi på Top Model finalen och fel person vann helt klart. Sen snackade vi om balen och vilka vi skulle gå med samt lite annat allmänt tjejsnack. De drog hem vid 10 och då tänkte jag kolla på Hissen med Filip och Fredrik, men jag var för trött så jag satte mig med datorn i sängen istället. Somnade ändå inte förns 1. 
 
Idag har jag inget planerat mer än skola och stallet. Har min cykel hemma nu också, så nu kan jag cykla till stallet. Skönt att isen från gångvägarna är borta. Nu börjar man få lite vårkänslor, äntligen. Hittade en bild på pappas Facebook som var tagen 24/3-2012 och då gick jag i bara kavaj, chinos och ballerina plus att det var fullt med tussilagos. Lite skillnad från i år, men nu kanske det blir vår. Jag kommer ändå missa hela våren eftersom jag ska till Island i 6 veckor. Åker om mindre än 2 veckor! Både taggad och nervös, haha.

Asos

Kollade runt lite på Asos.com och hittade lite snygga kläder. 
 
Kjol från River Island 
Jeansskjorta från Oasis
Tröja från Asos
Topp från Asos
Linne från Asos

Studentmössa!

Hämtade min studentmössa hos posten på vägen hem från skolan. Det närmar sig! Fick även min tjocktröja, champagneglas och en tuta.

Måndag igen

Ännu en helg är förbi och nu är det dags för skola igen. Den här helgen gick väldigt fort och jag är inte alls sugen på att skriva prov på alkoholservering och allt annat i veckan. Marcus kom ju som sagt hem igår och nu vid 7 åkte han iväg igen, suck. Nu får jag inte se honom förns på torsdag kväll. 
 
Idag ska jag i alla fall till stallet. Måste plugga ikväll så hon kanske får vila idag. Har ju ändå ridit mycket senaste dagarna så det gör nog inte så mycket. Ska sitta och läsa alkoholhistorian, alkohollagen, alkoholservering och alkoholhantering hela kvällen, ser fram emot det, not. 
 
Ska ta och byta om och fixa mig nu så att jag kommer till skolan i tid. Skriver kanske nått inlägg i skolan, annars skriver jag i eftermiddag igen.

Sköna söndag

Sitter i soffan och väntar på att Marcus ska komma hem. Han kommer vilken minut som helst nu och jag är helt uppe i varv. Längtar så sjukt mycket efter honom. 
 
Idag har jag varit i stallet och ridit i ridhuset. Gick superbra och hon var precis lagom pigg. Var bara en till ryttare i ridhuset idag så fick plats ordentligt. Sen mockade jag och fixade maten samtidigt som mamma städade i torkrummet och sadelkammaren. Var vår tur att städa den här veckan.
 
När jag kom hem så bäddade jag rent i sängen, duschade och startade en maskin tvätt med Marcus arbetsbyxor. Han kommer vara hemma en natt och imorron åker han iväg till Skövde för att jobba. Så är det att vara tillsammans med en som jobbar runt omkring hela Sverige. Börjar bli rätt van nu, men det var riktigt jobbigt i början. 
 
Senare ikväll ska jag bara mysa med älsklingen och se på nån bra film. Man får passa på när han är hemma, haha.
 
 

Filmmys

Har filmmys med Emma och Natta. Vi har ätit pizza och ser på hobbit just nu. Sen ska vi kanske kolla på iron man 2 och Narnia 3.

Glöm inte att det är earth hour ikväll! Halv 9 ska det vara släckt och allt ska vara avstängt. Vi ska sitta med tända ljus och snacka skit, hehe.

New shoes

De nya skorna jag fick av pappa igår. Supernöjd med dom än så länge hehe.

Myskväll

Har haft en myskväll med bästa Henny, Emma och Lisa hemma hos mig. Sett på gladiatorerna, sagt "åååååh sopa" alldeles för många gånger och pratat om vilka barn som är söta haha. Sen kollade vi lite på fotbollen också. Inte speciellt intresserad av det, men det går inget bra på tv just nu. De andra drog precis, Lisa skulle jobba imorgon och Emma fick skjuts av henne till bussterminalen. Henny skulle åka med sin kille så han kom strax efter Lisa och Emma hade åkt. Så nu är jag själv igen. Börjar bli lite less på det. Marcus kommer hem på söndag och sen åker han till Skövde på måndag för att jobba. Kul kille lixom. Tur att han tjänar pengar, hehe.

Nu ska jag fortsätta kolla fotboll och hoppas att Sverige vinner.

Trött

Är sjukt trött och har ont i nacken. Sov nog konstigt inatt. Somnade iof med datorn på magen och håret i en handduk, haha. Är fortfarande i skolan och pluggar alkoholgrejs. Har prov på tisdag så blir plugg i helgen. Kanske ska ut imorron, men det väger mer åt plugg och filmkvällshållet. 
 
Ska ha möte om praktiken vid halv 3. Fattar inte varför vi har så mycket möten eftersom hon säger samma sak varje möte. 
 
Lite nostalgi blev det idag också. Sista dagen i detta klassrum som vi haft alla hotellektioner i. Lite sorgligt. Vi har "bestämda" platser som vi alltid sitter på och tanken på att en annan klass kommer sitta här är jobbig haha. Nu måste vi städa här inne också. 

Fredag!

Äntligen är det fredag! Jag vet att jag skulle lägga upp bilder på mina nya saker igår, men somnade vid halv 10 så hann inte. Bilder kommer senare idag. Har precis sminkat klart mig och ska traska iväg mot skolan om några minuter.

Idag ska jag rida i ridhuset och hjälpa några andra i stallet med att rulla hösilagebalar. Kommer 16 stycken idag och dom väger några 100kg styck så bäst att vi är många. Ska räkna matte med pappa också, han orkade inte igår.

6 kg

6 kg har jag gått ner. Fyfan. Trodde det var 4 max. Passade på att väga mig hemma hos mina föräldrar. Måste verkligen äta mer nu. Åt kycklingwok hos dom i alla fall. Mumsigt! Sen fick jag ju mina saker som pappa köpt också. Tar kort på dom och lägger upp snart.

Noodles

 
Dags att börja äta ordentligt igen tror jag. Anton la sig med huvudet på min mage igår och sa "jag ligger på nått hårt" vände sig om och såg att det bara var mina revben. Mina lägsta revben kommer alltid synas lite, det har dom gjort hela tiden, men nu syns dom mer än vanligt. Har inte haft nån matlust på över en vecka nu, men nu ska jag fan i mig tvinga i mig massa mat. Ska äta kinesiska nudlar nu, sista paketet jag hade hemma. Tur att pappa köpte fem paket till till mig i Kina. Han kom hem igår kväll och har även med sig lite annat smått och gott som jag visar ikväll. Ska nog snylta på deras mat idag och plugga matte med pappa. Känner att jag ligger efter som bara den i C-kursen så nu jävlar ska jag kötta! Mår bättre än i morse också, musik och snälla människor hjälper väldigt bra. Känns bra att man har vänner som bryr sig sjukt mycket.

Äckligt smal just nu

Nere

Är rätt nere idag så blev hemma från skolan. Bråkade lite med Marcus igår kväll så somnade inte förns 1 eller 2 och har ingen lust att göra någonting alls idag. Vill bara sitta på soffan och se på tv och äta glass. Åt precis upp glassen så har ingen kvar, det suger. Det slutade väl rätt bra mellan mig och Marcus igår, men vet inte hur länge jag orkar vara i ett förhållande där vi blir sura på varandra hela tiden. Han kommer hem på söndag så får prata med honom då. På utsidan kanske vi ser ut att ha det superduper bra, men sanningen är att vi har problem och båda två är för envisa och enkelspåriga så vi vägrar lösa dem helt.

Trött och glad

Har varit med Anton och Emma hela eftermiddagen och kvällen. Vi har bakat kladdkaka och kollat på Harry Potter. Mys. Var längesen jag träffade Anton så det var roligt att prata om allt mellan himmel och jord igen, haha. Han var såklart tvungen att döda mig genom att kittla mig så mycket att jag inte kunde andas. Visste att det skulle hända, haha. Nu sitter jag i soffan och ser på New Girl samt äter upp resten av kladdkakan. Mumsigt.

Btw så blev min kusin och hans sambo föräldrar idag. Stort grattis till dom och välkommen till världen lilla Emma!

Onsdag

Är i skolan och ska snart börja jobba med alkoholsaken igen. Orkar inte. Vi har ingen lärare idag eftersom vår hotellärare är ledig på onsdagar. Tyckte vi kunde fått studiedag idag så att jag kunde sovit lite längre. Hela klassen fick det förra veckan, men då pluggade jag och Sara till SM. Vi ska tydligen se på nån film senare också om saker alkoholservering. På tal om alkohol så vill jag festa, haha. Riktigt sugen på att dra ut och ha roligt nu, men tror inte att nån ska ut i helgen så får vänta helt enkelt. Kanske är bra så att jag har lite mer pengar.
 
Idag är jag hästfri, men om jag fattade det rätt så har Sara mått dåligt ett tag nu så kanske måste dit ändå. Får se om jag rider, hade tänkt ha en mattepluggskväll. Sen har jag tre nya avsnitt av olika serier att se på också, tufft. Ska kanske städa lite också. Skulle behöva dammsuga, men då måste jag byta dammsugarpåse först. Får se om jag lyckas. 
 

Ensam

Är riktigt ensam just nu. Det var riktigt skönt i söndags och igår, men nu är jag trött på det. Men jag vill inte vara med Marcus. Orkar inte med honom ibland. Jag var typ aslack på allt när vi pratade i telefon förut och han bara skrattade åt mig.
"Åh jag är så sjukt lack på snön och det svenska vädret"
"Haha, mes"
"Jag är så lack på att det alltid ska vara fullt i ridhuset"
"Haha"
Blir riktigt irriterad på det och det verkar som att han tror att jag inte är arg på riktigt. Nej, jag vill vara med nån annan just nu. Bara kolla film och klaga på allt. Och äta glass. Köpte en riktigt god citronglass igår. Supergod verkligen.
Ska snart gå och lägga mig tror jag, sjukt trött, men jag längtar inte till skolan imorron. Jobbiga alkohollag och alla frågor. Aja, måste dit så får bita i det sura äpplet.

Körkort

Förstår inte varför andra människor bryr sig så mycket om när och om jag ska ta körkort. Om jag säger "får se, har rätt mkt i skolan och har ju häst så har inte så mycket tid" så blir alla typ chockade. Jag har övningskört ett par gånger, ja, men jag och pappa har kommit överens om att jag ska ta en intensivkurs i sommar istället. Känns onödigt att stressa med att övningsköra och sen vara borta på Island i 6 veckor. Och ja, jag vill ta körkort, bara på mina villkor och när jag känner mig redo och har tid. Trött på alla som säger "du måste ta körkort Linnea", jag måste ingenting faktiskt. Det är bra att ha körkort, men man måste inte ha det.

Söt kille

Råkade kolla på lite bilder av Simple Plan istället för att jobba med alkohollagen, oops. Men man kan inte tro att dom är över 30 år. Söta killar, särskilt Pierre och Sebastien, hehe.

Skoooooolan

Sitter i skolan och har ansvarsfull alkoholhantering. Sitter och läser alkohollagen och gör instuderingsfrågor, samtidigt som jag spelar aktiekampen på Facebook. Är fan beroende och leder av oss i klassen, hehe. Fick ett påskägg av hotelläraren på mentorsmötet idag för att jag var med i SM. Sara och jag var tvugna att berätta om vad vi fått göra för hotellettorna. Vi var även tvugna att ha på våra medaljer, är fortfarande bitter, haha. Nu ska jag fortsätta med aktiekampen och alkohollagen. Mest aktiekampen, hehe.

Sorry

Hade ingen ork för att blogga igår. Var i skolan och sen var jag i stallet, handlade och sov typ. Sjukt trött var jag i alla fall. Skulle rida i ridhuset, men det blev väldigt ont om tid så avbokade bokningen och red runt Oxbacken och Myra istället. Snacka om att hon var på tå hela tiden. Dels så blåste det och dels är hon nyklippt så hon sjukt mycket energi, men hon sprang aldrig iväg eller dummade sig. Det roligaste var nog när hon blev rädd för tre chihuahuaor som kom springandes mot henne och skällde. Hon har aldrig varit rädd för hundar förut, men de minsta hundarna är tydligen livsfarliga. Hon bryr sig inte alls om Buddah och Tingeling i stallet som kan springa runt och skälla ibland. Aja, överlag gick det bra och det blev en hel del trav och skrittarbete. Dock var grusvägen som jag tänkt galoppera lite på full av is så blev ingen galopp. Ska till ridhuset idag så då ska jag rida igenom henne ordentligt.

Just nu sitter jag och äter apelsin och passionsfrukt samt dricker kaffe. Har haft riktiga cravings efter frukt så köpte massor när jag handlade igår. Skulle nog kunna leva på frukt, haha.

Donken

Sitter på donken i Mjölby. Är på väg hem från Helsingborg nu och är rätt nöjd över set vi presterat de här två dagarna. Vi fick en tredjeplats och blev väldigt sur över det igår, men nu känns det bättre. Igår ville jag bara slå till någon, dålig förlorare som jag är. Hade helst velat vara hos mina föräldrar och bankat på trummorna. Igår kväll när vi kom hem till hotellet satte vi oss i lobbyn och drack drinkar. Skönt att skolan betalade haha.

Nu har vi bara 14 mil hem ungefär och jag kommer säkert sova ett tag. Sjukt trött.

Väntan

Nu är alla tävlingsmoment avklarade och nu ska vi snart äta middag och sen får vi reda på resultatet. Får se hur mycket man pallar att äta, haha. Kommer vara på helspänn hela kvällen. Skriver säkert resultatet senare ikväll. Kommer nog bli lite besviken om vi får brons, men samtidigt är jag stolt över att vi tog oss till SM. 
 

Paus

Det har varit full rulle sen 8.15 i morse då tävlingarna började. Vi åt såklart supergod hotellfrukost innan. Först skulle vi fixa en konferenssal och det gick rätt bra. Vi kom på saker vi missade i efterhand, men det gör man ju alltid typ. Sen skulle vi hitta fel i ett hotellrum och där missade vi att kolla i minibaren. Förstår inte hur vi kunde glömma det. Sen skulle vi bädda en säng och då fick vi asmkt kritik fast när vi pratade med de andra lagen hade de också fått samma kritik typ. Sen hade vi rollspel och det gick superbra! Vår hotellärare var jättenöjd och sa att vi var bäst av lagen. Hoppas att alla andra domare tycker samma sak, hehe. Nu har vi precis haft vår redovisning och det gick också bra. Tror att vi var de enda som bjöd på någonting. Score! Nu har vi bara intervjun kvar och den är jag typ mest nervös över. Trodde att det skulle vara en vanlig jobbintervju men vi ska tydligen babbla på om oss själva utan att de ställer några frågor. Måste bara komma ihåg att säga det mest relevanta.
Just nu sitter vi och dricker kaffe. Har min intervju sist och de börjar vid 3.

https://cdn2.cdnme.se/2257309/7-3/pic_51446e7bddf2b33de71c0338.jpg" class="image">

Sovdags

Nu har vi pluggat sen halv 10 och är helt slut i huvudet. Presentationen känns rätt bra så nu måste bara rollspelen sitta. Vi vet ju inte vad det kommer för "gäster" men vi har fått information om hotellet vi "jobbar" på så det är det vi måste plugga in. Vi får ha pappren i receptionen så man kan smygtitta i dem, men det kan ju ta lite tid att hitta informationen i dem. Sitter i sängen just nu. Vi ska upp tidigt imorron och då är det full rulle hela dagen.

Första grenen klar

Nu har vi hunnit komma ner till Helsingborg, haft information och skrivit provet vilket gick superbra. Nu taggar vi till alla andra grenar! Ska snart äta middag med alla andra lag och sen ska Sara och jag träna på presentationen och lite sånt. :)

Sooooooon

Åker snart. Ska bara sminka mig och packa det sista. Mamma kommer typ kvart i och sen bär det av. Taggad!

Packar

Packar kläder som jag ska ha med mig. Ska ta allt smink och sånt senare. Börjar bli lite nervös nu.

Hypokondriker

Sara var ju magsjuk i helgen och nu har hennes bror varit det också. Eftersom jag har varit med Sara varje dag den här veckan känner jag mig illamående hela tiden. Har sån grym fobi för att kräkas så kunde knappt äta något igårkväll och inte nu på morgonen heller. Mår illa och hoppas att det beror på hunger och inte på grund av magsjuka. Kan inte bli magsjuk nu. SM är lixom imorgon. Vill inte bli magsjuk igen och vågar inte äta något. Kommer sluta med att jag svimmar av utmattning. Fick i mig en kopp kaffe i morse i alla fall. Bättre än ingenting, right? Har hellre feber och sånt för då kan man i alla fall ta en tablett så mår man bättre. Men visst är det så att om man har haft vinterkräksjukan så är man typ imun ett tag? Har hört det någonstans.
 

Bubbelbad

Har legat i badkaret i 45 min och sett på the holiday på laptopen. Nog en av de mysigaste filmerna som gjorts. Tröttnar aldrig på den. Kände mig så frusen när jag kom hem från stallet så tyckte jag var värd ett skönt bad med mysiga ljus. Nu ligger jag i soffan och kollar på fotboll av alla saker, haha. Iof knappar jag mest på min mobil, men kollar på tvn då och då. Pratade med min älskling i Karlskrona när jag låg i badet också. Tycker att han ska vara här hos mig nu. Vill bara ligga och krama om honom.

Stallet

Är egentligen hästfri idag, men Sara som rider min häst har blivit magsjuk så får åka dit ändå. Dock hinner jag inte rida, massa att plugga till SM plus att jag måste städa lite. Diska framförallt.
Bäddade som sagt sängar på Clarion idag, och fy sjutton vad mina fingrar blev torra efter alla lakan och min rygg gör så sjukt ont. Yes I know, jag borde se en kiropraktor. Saknar även min Marcus sjukt mycket och började nästan gråta förut. Hatar att vara så beroende av en annan människa.

Mamma kommer vilken sekund som helst och hämtar mig. Sandra är hemma nu och ska hjälpa mig i stallet. Skulle behöva smörja min sadel också efter gårdagens besök i det dammiga ridhuset. Ska gosa lite extra mycket med Celine för att jag saknar Marcus. Inte för att hon tycker om att gosa speciellt mycket, haha.

Onsdag

Sitter på sängen och ska snart röra mig mot skolan. Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men har haft mycket plugg och sen stallet på det. Snart dags för SM! Vi åker mot Helsingborg klockan 8 på fredag. Kommer försöka sova större delen av vägen. Blir så lätt åksjuk. Hade hellre åkt tåg, men nu bestämde köksläraren att vi skulle åka minibuss. Jaja, bara jag får sitta fram är jag nöjd, hehe. 
 
Igår blev vi fyra som ska tävla intervjuade i radio, P4 sörmland. Lite nervöst, men det gick bra. Tror att intervjun ligger uppe på hemsidan, har inte kollat. Hatar att lyssna på mig själv, haha. Vi fick reda på att reportern skulle komma 2 timmar innan och såklart valde han att komma på en dag då man inte hade orken att fixa sig så mycket på morgonen. Både Sara och jag kände så, hehe. Först tänkte vi "bra att det är radio, då behöver man inte se snygg ut" men sen ville reportern ta kort på oss till hemsidan, fml. Från och med nu ska jag alltid gå sminkad och fixad till skolan ifall att lixom, haha. Efter skolan åkte jag till stallet och red i ridhuset. Celine var som vanligt överdrivet pigg, men hon lyssnade faktiskt ändå vilket inte alltid händer. Galoppen blev väl sisådär. Hon kunde inte galoppera rakt fram utan sprang på sidan med ministeg, knäppis. Och när man skulle sakta av började hon hoppa på stället, haha. Pigg ponny typ. Det var lite jobbigt att rida i ridhuset när det var en dressyrträning samtidigt och de var över hela ridhuset och gjorde olika skolor. Eftersom jag gärna vill ha lite plats när jag ska galoppera på henne så blev det bara några få galoppfattningar, men en hel del trav. Duktig var hon iaf. 
 
Idag ska Sara och jag först träffas i skolan och träna på presentationen med en av hotellärarna och sen ska vi till Clarion och gå med städerskorna i några timmar så att vi lär oss städa ett rum på bästa sätt. Även det är en gren i SM, haha. Bädda säng på tid typ. Sen ska vi tillbaka till skolan och fortsätta plugga. Eftersom jag inte behöver åka till stallet idag så kan jag plugga tills skolan stänger vid fem. 
 
Marcus åkte till Karlskrona idag för att jobba och kommer inte hem förns fredag kväll, då jag redan har åkt. Sen åker han till fjällen med sin familj på söndag innan jag kommer hem från Skåne så får inte se honom igen förns om typ 10 dagar. :( 
Får sån separationsångest när jag ska vara borta från honom mer än typ 4 dagar. Usch! Ville bara gråta när han åkte i morse. Kommer säkert böla ikväll när jag ska sova. Får be någon kompis sova här så att det inte känns så ensamt.
 
Nu måste jag fixa mig och packa ner jobbskorna i väskan och traska iväg till skolan! Skriver mer senare!

Snabbt

Så kan det gå när man inte orkar gå in i badrummet för att sminka sig. Då sitter man kvar i soffan och kollar på vakna med nrj och sminkar sig med hjälp av en fickspegel. Mamma kommer typ kvart i 8 och hämtar mig. Får gå långsamt från hamnen så att jag inte kommer allt för tidigt till skolan. Har stormöte med alla hotellklasser nu på morgonen och de nämner aldrig någonting som berör oss treor. Det är alltid "ettorna ska göra så" och "tvåorna ska dit på torsdag". Nu kanske de nämner mig och Sara iaf eftersom det är sm på fredag. Nu ska jag fortsätta sminka mig. Puss och kram!

På språng

Har skrivit prov nu på eftermiddagen i estet. Känns som att jag borde pluggat lite mer, men svarade på nästan allt. Sen gick jag till mammas kontor och väntade på att hon skulle bli klar så vi kunde åka till foderbutiken och köpa mat till Celine. Ska börja med müsli istället för betfor eftersom hon är så pigg. Köpte kraft müsli blå som är havrefritt. Nu ska vi handla lite saker på panduro till mammas jobb och sen ska jag till stallet.

 

Skola

Sov i soffan inatt. Somnade till tvn och sen väckte Marcus mig vid 1 och frågade om vi skulle gå till sängen, men jag orkade inte så då gick han och hämtade sitt täcke och kudde och la sig bredvid mig, haha. Vaknade 7.40 gjorde kaffe och åt massa frukt. Tvingade Marcus att skjutsa mig till skolan vid 8.20.

Nu ska jag träna på rollspelen till sm med Sara och resten av klassen. Vill inte. Pinsamt att göra det med klassen.

Nagelvård, ja tacka

Usch så hemska mina naglar ser ut. Saknar Shanghai där man kunde fixa naglarna varje vecka för 100 kr. Kanske ska flytta dit igen? Haha. Nej men skulle verkligen behöva lite manikyr och pedikyr. Naglarna bara spricker och går av hela tiden så kan inte ha långa naglar längre. Det var en sak som var bra med att bo i Shanghai. Jag behövde inte åka till stallet och bryta varenda nagel varje dag, haha. 
Från Kina


Nu :(
 

Städar

Städar, pluggar och tvättar. Marcus har varit borta sen 11 i förmiddags och kommer inte hem på ett par timmar. Skulle haft en pluggdag med Sara inför SM men hon har blivit magsjuk stackarn. Min förkylning är på bättringsvägen i alla fall. Hostar och snörvlar lite, mest på morgonen och kvällen. 
 
Jag och Marcus började även skriva på varsin lista med kändisar som vi får ha sex med om vi skulle träffa dom, haha. Vi fick max ha 10 personer, men min lista är på typ 15 nu tror jag och jag kan inte välja bort nån! 
Såhär ser min lista ut utan specifik ordning. :)
 
1. Tom Felton
2. Harry Judd
3. Pierre Bouvier
4. Alex Pettyfer
5. Chris Hemsworth
6. Zac Efron
7. Joshua Bowman
8. Skandar Keynes
9. Justin Bieber
10. Matthew Lewis
11. Jeremy Sumpter
12. Robert Downey Jr
13. Colin O'Donoghue
14. Aidan Turner
15. Jamie Dornan

Smälter

Asså smälter lite när jag kollar på honom. Känner mig som ett typiskt Justin bieber fan när fast med Tom Felton istället hehe. Kolla den sexiga minen han har ååååååh. Skulle inte ha något emot att sova med honom varje kväll lixom. Han är min kändis som jag får ligga med om jag skulle träffa honom, Marcus gick med på det.

Snark och snörvel

Ligger i den nya soffan och ser på Barnkanalen. Är i alla fall inte speciellt bakis idag, mest trött och förkyld. Sen är det ju inte speciellt bra program nu på förmiddagen så fick bli Barnkanalen. Soffan är i alla fall väldigt bekväm så kanske blir liggandes här idag. Har druckit en kopp te och ätit två mackor till frukost men är fortfarande lite hungrig. Ska fundera på om det är värt att göra något mer att äta.

Fest

På fest med sköna människor. Är full och lycklig för tillfället!

Hämtar soffa

Hämtar vår nya soffa från em :)

Före och efter

Före
 
Efter
 

Nytt kök

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft en ledig stund på hela dagen fören nu. Började gå hem från skolan vid halv 5 och direkt när jag kom hem så hann jag bara äta två mackor innan jag åkte till stallet. Där upptäckte jag att hovslagaren inte satt i några broddar så kunde inte rida idag. Ska köpa nya imorgon och ta mig till ridhuset. Kom hem från stallet vid 8 och sen åkte Marcus och köpte mat på Max. Har precis ätit klart och nu ser jag på film. Fick lust att se en barnfilm så startade Ella den förtrollade haha.

De nya skåpluckorna är i alla fall jättefina och nu ser det äntligen bra ut i köket.

Slänger upp före och efterbilder i ett annat inlägg lite senare. :)

Party

Drog till studentfesten ändå igårkväll men den var så sjukt ovärd. Slutade med att jag och Wille drog vid halv 1. Temat var dåligt och det var för lite folk. Tema "s"... Var snickare iaf.

Nu ska jag gå upp och dricka ex antal koppar kaffe så att jag vaknar. Somnade vid 2 så har sovit 4 timmar. Vi får nya skåpluckor idag så ska ta bort allt från bänken så att de får plats.

Nya kläder

Beställde precis tre nya tröjor från BikBok. Massa fint på rea där, dock så kan man inte kopiera bilderna så länkar till kläderna istället. Kommer kanske inte hinna få dem tills på fredag, men är nöjd ändå. :)
 
Topp 99,50kr
 
Blus 149kr
 
Tröja 99kr

Sommarjobb

Har sökt sommarjobb i 1 timma nu och fått iväg en hel del ansökningar. Först och främst till hotell men även till en del restauranger. Sökte även som djurvårdare på djurkliniken här i Nyköping. Bor ju bara 200 meter ifrån kliniken så blir väldigt lätt att ta sig dit, haha. Ska springa förbi och lämna CVn på lite affärer också. Måste även ansöka till skolan i Australien. Vill verkligen börja plugga där så jag hoppas att jag kommer in. Pappa har till och med lovat att sponsra mig med flygbiljetten ner dit. Ska nog söka lite utbildningar i Sverige också. Just incase lixom.

Nej, nu blev jag riktigt shoppingsugen så ska nog kolla lite kläder och kanske klicka hem något. Behöver något snyggt till krogen på fredag. Är studentfest idag, men jag har nationella i matte B imorron så kände att det inte var så bra att gå på den här festen. Hade matteprov efter förra studentfesten och fick precis G på provet och måste ha VG på det här för att kunna få VG i slutbetyg. Kan inte fatta att det snart är slut. Allt har gått så fort nu det sista året. Känns som att det var oktober nyss.

Studentklänning

Min studenklänning kom idag! Riktigt nöjd och den satt perfekt. Den är från Nelly och kostar 399 kr. 
 

Kingsland Vår/Sommar-13

Kingslands vår- och sommarkollektion går i turkost, rött och gult. Som vanligt är kläderna väldesignade och snygga och det finns en hel del som skulle kunna få hamna i min garderob om jag bara hade pengarna.
 

Frukost

Min frukost idag består av apelsin, passionsfrukt, litchi och en kopp blåbärste. Har blivit riktigt nyttig på morgonen och frukt är nog bland det godaste man kan äta när man vaknat. Om jag inte blir mätt äter jag lite yoghurt också. Oftast activia.

Glöm inte att följa mig på instagram och Twitter! Neeeea_t på instagram och neeeea på Twitter :)

Zzzzzz

Fy fan vad jag har sovit bra inatt! Somnade vid 9 igår kväll och vaknade 9 i morse haha. Behövde det där för mår inte alls lika dåligt i kroppen idag. Nu ska jag ta en dusch och sen äta frulle. Skriver mer sen. CIAO!

Blää

Usch vad kaffet smakade äckligt idag. Vet inte om det är för att kaffet är äckligt eller för att min hals gör så förbannat ont. Jag som var så kaffesugen. :(

Just nu sitter jag och väntar på att min lärare ska komma. Hon ville ha utvecklingssamtal med mig klockan 12 så hon är 20 minuter sen nu, suck. Sen ska jag nog röra mig hemåt och vila lite. Mår inte bra någonstans och vill inte att det ska bli värre. Är i alla fall ledig imorgon så behöver inte gå till skolan. Är även hästfri på onsdagar så har inga måsten imorgon. Ska kolla om Johanna vill rida Celine på torsdag för kommer inte från skolan fören tidigast 4. Ronja har ont i benet så hon har ändå ingen häst att rida på tre veckor.

Mountain Horse Vår/Sommar-13

I Mountain Horeses nya kollektion gick det mesta i marinblått, rött och vitt. Dom kör som vanligt på säkra kort med inte för mycket brodyr. Lite tråkigt på vissa produkter och väldigt snyggt på andra. Vissa av kläderna som man kunde hitta i den här kollektionen har funnits tidigare.
 
 
Mountain Horse säljs på de flesta ridsportbutiker i Sverige. :)

God Morgon

Sitter och dricker te i köket nu och ska snart börja göra mig i ordning för skolan. Det suger att jag troligen kommer vara den enda trean på skolan idag, haha. Alla andra är antingen lediga eller i England. Inte alls avundsjuk på dom som springer runt och shoppar i London, jag är inte bitter.

För övrigt så känns det som om någon har tänt eld på min hals för den gör så sjukt ont. Hoppas jag inte fått influensan. Syrran har troligen det så jag kan mycket väl blivit smittad. Har inte tid att vara sjuk så ska ta en ipren och massa annan medicin innan jag går iväg.

Ikväll ska jag till stallet. Ska rida, men vet inte riktigt vart. På banan kanske för den börjar se bra ut igen nu. Orkar inte rida till ridhuset själv. Supertråkigt. Ska passa på att smörja lite grejor också tror jag. Det sa jag att jag skulle göra igår när jag var i stallet, men det slutade med att jag satt och snackade i sadelkammaren i 30 min istället. Bättre lycka idag då!

Hemstudier

Har pluggat hemifrån hela dagen eftersom min lärare var sjuk så hade ingen nytta av att åka till skolan. Trodde att jag skulle skriva estetprov idag men det var ingen omprovstid schemalagd så pluggade helt i "onödan". Zuko tycker nog det är roligt att jag är hemma för han får vara ute och springa på golvet. Dock så har han kommit på att det är superkul att springa in i sovrummet och bita på kläder så fick bygga en mur i öppningen till vardagsrummet med hjälp av två väskor och en bit kartong, haha. Han var rätt sur på mig ett tag.

HV-Polo Vår/Sommar-13

HV-Polo är ett av mina favoritmärken på hästutrustning och ridkläder, men deras senaste kollektion gjorde mig lite besviken. Deras hästsaker är inte alls lika snygga som det var till exempel förra våren. Men hittade lite snyggt i alla fall.
 
 
 
Vissa av kläderna och utrustningen kan köpas på Hööks. :)
 

God Natt

Vi blev alldeles för trötta för att klara av att kolla klart på filmen så vi la oss i sängen istället. Marcus ska vara på jobbet vid 6 imorron så det är nog bäst om vi försöker sova nu. Jag har ingen tid att passa så tänkte gå upp vid 7 och sen vara på skolan vid halv 10. Alla andra har friluftsdag, men jag slipper den. Ska plugga hotell istället. Har estetprov sen på eftermiddagen också. Har inte pluggat något så får göra det under dagen imorron. 
 
Natti natti

Lagat Mat

Ibland älskar jag att laga mat och ibland tycker jag att det är det värsta som finns. Jag hatar att laga mat som t.ex köttbullar och mackaroner och sådana saker. Det är för lite att göra och det är tråkigt att steka saker. Tycker inte om att göra pannkakor heller på grund av stekandet av dem. Blir så uttråkad. Idag lagade jag köttfärssås och det är lite mer att göra. Hacka lök, bryna löken och färsen, ha i tomatkrossen och krydda. Sen blir det väldigt gott också. 
 
Kollade på senaste Big Bang Theory avsnittet medan jag väntade på att maten skulle bli klar. Det är också en av alla serier som jag följer. Älskar Sheldon haha. Sen när jag åt maten kollade jag på youtube-videos. Har några favoritkanaler som jag följer. Bland annat Nigahiga och Jenna Marbles. Marcus ville inte äta vid köksbordet med mig så fick sitta själv. Han ville kolla på bandy. Eftersom Bollnäs har åkt ut så är jag måttligt intresserad av matcherna som visas. När matchen är slut ska vi se på Johnny English Reborn och skratta lite.
 

Promenad

Gick ut på en promenad med Celine i det sköna vädret. Riktigt skönt faktiskt och hon är så knäpp när man går bredvid henne. Hon beter sig som en hund för hon ska lukta på allt och helst gå med nosen i backen hela tiden, haha. Marcus lillasyster Johanna var med på sin ponny Ronja också.

Nu ska jag snart till affären för att köpa krossade tomater och lök så jag kan göra köttfärssås och spaghetti ikväll.

Förlåt

Dålig uppdatering av mig igår, men kunde av någon konstig anledning inte lägga upp några inlägg från mobilen och hade ingen tid att sitta vid någon dator på hela dagen igår. Just nu är jag utanför Oskars mammas lägenhet och väntar på att killarna ska packa in alla datorer och sånt i bilen så jag kan komma till stallet någon gång. Dom har lanat och Oskar behövde skjuts till sin pappa eftersom hans bil är trasig.

Skriver mer senare, fryser fingrarna av mig nu.

Nytt från Horze

Horze har faktiskt fått in flera sjukt snygga produkter nu till våren och jag hittade flera täcken och annat som jag bara ville klicka hem på en gång. Annars tycker jag inte att de har så mycket snyggt, men nu var det färg och snygga designer så den här kollektionen får tummen upp av mig. 
Lite av mina favoriter:
 
http://www.horze.se/Horze-Chester-allroundschabrak/17103,sv_SE,pd.html 289:-

Inredning

Har kommit på flera småsaker som jag skulle vilja ha till lägenheten. Har alla stora saker så nu är det bara typ ljusstakar, prydnader, krukor och lite annat smått och gott till köket. Är inne på Åhlens hemsida just nu och har hittat några saker som jag skulle vilja ha. Ska på stan med mamma imorgon så kanske köper dom då. Hittade en grymt snygg kudde på en hästsida av alla sidor men den var slutsåld så blev lite ledsen. Dock så kan jag inte kopiera bilder från Åhlens hemsida så länkar några saker. :)
 
Liten kruka
http://www.ahlens.se/inredning/dekorera/vaser-krukor-skalar/kruka-alice.html
 
Kaffeburk
http://www.ahlens.se/inredning/kok/forvaringsburkar/forvaringsburk-kaffe-id-47900c4ec0fb4e5397a0a781051bc322.html
 
Kaffefilterhållare
http://www.ahlens.se/inredning/kok/koksdetaljer/kaffefilterhallare-vira.html
 
Burk
http://www.ahlens.se/inredning/forvaring/burk-4-delad.html
 
Kudde
http://www.ahlens.se/inredning/kuddar/kudde-life.html
 
Kudde
http://www.ahlens.se/inredning/kuddar/kudde-awesome-id-681e5d457772e606f56af19ad30e3045.html
 

Tvätt tvätt

Tvättar bilen !

Jobba jobba jobba

Nu har vi pluggat hela dagen och har kommit en bit med power pointen. Sket i matten för sm känns viktigare. Det enda vi gör på matten är ändå att plugga till nationella så det kan jag lika gärna göra hemma. Är riktigt grymt väder ute idag så känns trist att vi sitter instängda här. Därför valde vi att sluta nu typ. Våra hjärnor orkar inte mer plugg idag. På måndag åker Sara med engelska c klassen till England och kommer inte hem fören på onsdag. Det betyder att jag måste plugga massor själv. Fast får skippa friluftsdagen vi har på måndag, hehe.

Fredag!

Fredag igen, fast för mig känns det som typ tisdag. Så går det när man är sjuk. Idag ska jag vara i skolan vid 9 och slutar vid 2 tror jag. Har matte sist, så mycket vet jag. Lite jobbigt med scheman som ser olika ut varje vecka. Ska plugga sm med Sara hela dagen innan mattelektionen. Vi ska sätta oss o mässen med alla papper våra papper och våra datorer så att vi kan ta kaffe, te, frukt och kanske lite kakor om vi känner för det. Vi kom en bit med plugget igår och vi har många bra idéer till presentationen så idag ska vi nog skriva ett manus så att vi har något att utgå från när vi gör power pointen.

Efter skolan ska jag till stallet och sen har jag inget planerat. Rätt skönt att ta det lugnt vissa fredagar. Marcus skulle åka till em och kolla om vår soffa har kommit eftersom den skulle komma i mitten på den här veckan. Hoppas!

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och kanske äta något mer. Hej svejs!

RSS 2.0