Nytt smink!

Åkte iväg med mamma och Sandra till Cedar Villas, det nya huset, och kollade lite saker. Det börjar hända saker i huset nu. Mattan i trappan är borta och båda gästrummen har blivit ommålade. Ett mintgrönt och ett ljusblå rum blev det.
Efter det drog vi till Carrefour för att äta mat på Wagas och handla mat. Åt en väldigt god sallad med bacon och citron och honungs senapsdressing. Passade även på att gå in på Sephora. Skulle egentligen köpa en ny mascara, men det blev en ögonbrynspenna och ett paket med allt man behöver för att fixa snyggt sotade ögon. Fanns faktiskt en liten mascara med i paketet, haha. Ska nog köpa en mascara på flyplatsen i Singapore. Tax-free (L).
Efter att vi hade handlat mat åkte vi till skolan för att hämta Alice. Fick vänta ett tag eftersom vi kom 45 minuter innan hon slutade. Sen åkte vi hem och nu ligger jag på sängen och skriver det här. Ska snart äta mat. Pasta och nån sås hehe. Borde egentligen skruva isär trummorna men det orkar jag inte göra just nu. Vill nog spela lite mer på dem innan de packas ner. Ska kanske passa på att göra det nu? Vi får se om jag orkar gå ner till garaget.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0