Helt otroligt!

Vi fick tag i en taxi som fattade vart hotellet låg! Eller ja, pappa fick peka lite vart han skulle. Tror inte att de är så värst duktiga på kartläsning i den här staden.


Vi har i alla fall varit vid ett buddist tempel idag och det kostade att gå in i det. Lite skumt men tror att det var 5 RMB per person och det går nog direkt till munkarna. När vi kom in i templet så var det en "gudstjänst" och jag förstod inte ett ord av vad de sa, haha. Konstigt? Nej, inte direkt. Vi gick runt området lite och hittade en undulat som satt och sjöng i ett träd. Han var jättesöt och tyckte att vi var roliga som stannade och pratade med honom. Han burrade upp sig och sträckte på sig flera gånger. Ibland kraxade han lite åt oss också. Ville nästan ta med honom hem. Lite skumt att man ser en "vild" undulat i Beijing när jag inte såg någon i Melbourne.


Efter vi hade varit i templet så gick vi till tunnelbanan och åkte till Parkson där vi var igår. Det här Parkson-huset är lite mer "fancy" än det som vi brukar åka till i Shanghai. Här fanns det Armani, Gant, Hugo Boss och andra riktigt dyra märken. Köpte inget där, men vi satte oss på Starbucks igen. Sen tog vi taxi hem och nu sitter jag här.

Vi ska ut och äta ikväll, men vet inte riktigt vart. Det får vi se.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0