Nytt rum

Idag har vi fått tillbaka vårt gamla rum med Oswald! För er som inte vet det så döpte jag och Emma pelaren i vårt första rum till Oswald.

Pratade med mamma och pappa i en och en halv timma förut. De hade varit i Vingåker och kollat på valparna idag. Det blir en liten valp och han kommer de hämta dagen innan jag kommer hem så om knappt 3 veckor. Han heter Harry Potter, men mamma vill döpa om honom så de har en lista med namnförslag. Pepsi, nemo och Zorro är mina favoriter. Tyckte de kunde döpt honom till smirnoff haha. Ska vara hundvakt rätt ofta troligen. Åh längtar!

Just nu ligger jag på sängen och dricker kaffe och väntar på att Emma ska sluta så att vi kan gå och handla. Vill ha juice, haha.

Sjukling

Idag har jag mått piss. Feberkänningar och förkyld. Ville bara hem till min säng. Hemlängtan blir alltid mycket starkare när man är sjuk. Vill även ha glass, men i det här landet vet dom knappt vad laktosintollerans är så laktosfri glass är bara att glömma.

Har inte gjort speciellt mycket idag över huvud taget. Kollat på lite serier och lyssnat på musik i sängen. Vi får nya rum imorgon, längtar. Sen kommer min lärare på tisdag. Ska även rida islandshäst på tisdag. Hoppas jag mår bättre då.

God natt

Precis kommit upp på rummet igen efter en kväll i baren med Sara. Blev varsin cosmopolitan och sen fick vi varsin öl gratis. Ingen av oss gillar öl så drack knappt av den. Killen från serveringen satte sig i baren senare. Tror de pratade om oss, haha.
Nej nu ska jag sova, tjoflöjt!

Dålig uppdatering tjarrååå

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men igår hade jag ingen ork över huvud taget för att blogga. Flyttade ner till konferensrummet och sen jobbade jag till 8. Pappa har i alla fall pratat med rektorn och skolan har pratat med hotellet så på söndag får vi rum igen. Jag och Emma får tillbaka vårt gamla rum som vi hade de första dagarna! Fyfan vad glada vi blev över det. Saknar pelaren Oswald, haha.

Idag sov jag till 11. Riktigt skönt att få sova ut. Sen gick jag, Sara och Natta till affären och köpte onyttiga saker. Alla hade på sig nya skor. Fyfan vad jobbigt det var att gå i mina nya. Det är knappt nån platå på dom så de blir extremt höga att gå i. Nattas är lite högre, men hennes har platå. Tur att man får snygga ben och röv av klackar, annars skulle jag alltid gå runt i converse och ballerinas.

Nu under eftermiddagen jobbade jag ett mattetal innan jag gav upp och kollade på film istället. Fick bli when in Rome. "In rome this is a mid-size car" "well here in new york it's called a clown car" haha.

Tydligen så hade en av de snygga servitörerna frågat om jag var singel också, hehe. Alltid kul att känna sig uppskattad.

Nu väntar jag på att Emma ska sluta så att jag har någon att vara med. Jobbar aldrig samtidigt som nån av de andra, kul.

Skjut mig

Åh jag hatar det här j#vla hotellet. Kan dom inte bara boka upp 3 rum åt oss som vi kan få ha resten av tiden? Nej, nu måste vi tydligen flytta igen till ett j#vla konferensrum i tre nätter. Are you f#cking kidding me? Vill bara här ifrån nu. Orkar inte mer. Pappa skulle ringa mig snart och då ska jag be honom ringa Hannu (rektorn) och klaga. De behandlar oss verkligen som skit. Tinna som jobbar med Emma hade klagat på Margret och sagt att vi inte kunde bo såhär och då hade Margret tydligen sagt "sluta vara så snäll". Känner oss verkligen önskade här. Sitter inne på toaletten bakom receptionen och vill verkligen inte gå ut igen. Funderar på att säga att jag har migrän eller nått sånt.

Natti natti

Ligger i min "säng" och ska precis försöka sova. Jobbar imorgon och på torsdag, sen är jag ledig 3 dagar. Är sjukt festsugen och vill festa med islänningarna igen haha. Dom var roliga hehe. Thor är skyldig mig pengar. Tror att han jobbar imorgon så får påminna honom då. Funderar på att fråga honom om det finns en sovplats i hans lägenhet också. Tror han bor själv i alla fall. Får fråga det med.

Nej nu ska jag försöka sova. Puss och kram skumbanan!

Mot gymmet

Nya skor!

Det enda jag fick med mig hem från Kringlan var ett par nya skor. Bestämde mig för att köpa skor innan jag fick köpa nått annat, hehe. Därför blev det bara ett par skor idag. Kanske blir mer en annan gång. Hittade en snygg väska inne på Next. 
 
 
Drygt 500 SEK gick de på (10 000 Isändska kronor)

Kringlan

Lite bilder från dagen på Kringlan!
 
 

Party

Var på isländsk hemmafest igår/inatt. Rätt roligt faktiskt. Bara killar typ och alla var jättetrevliga. Hade ingen lust att dra hem till hotellet och en av killarna, Thor, sa att jag kunde få sova hos honom, haha. Vågade inte riktigt det så åkte till hotellet ändå. Somnade väldigt snabbt, men har ont i ryggen idag igen. Ska kanske byta säng med Natta några dagar. Väntar även på att Christina och Catharina ska svara på mina mail. De skulle prata med VD:n på hotellet så hoppas att de kan lösa det med rum. Tycker det är dåligt av hotellet att inte tänka på att det ska finnas rum till oss också. Tre dubbelrum kan de väl ändå låta oss ha? 

Idag ska jag, Sara och Natta till köpcentret Kringlan och shoppa skor. Marcus köpte ju ny bil och då får jag köpa skor. Inte mer än rätt lixom. De skulle bara äta lunch och sen skulle vi typ gå iväg. Ska köpa vykort och skicka iväg idag också tror jag. Tror farmor/farfar och mormor/morfar skulle uppskatta det. :)
 

Äntligen helg!

Nu börjar min helg! Dagen har ändå varit rätt bra. Väldigt många som skulle checka ut, blev en miss med en betalning också men det löste sig. Får göra misstag, är här för att lära mig. Har pratat svenska med några norrmän, en svensk och en dansk idag också. Skönt att prata svenska ibland. 
 
Ikväll blir det utgång med några från serveringen. Kul att äntligen få komma ut. Är egentligen 21 års gräns på krogen här, men tydligen kan man komma in ändå så vi får testa och se. Imorgon ska jag sooooooova, haha. Sjukt peppad på att sova faktiskt. 

En dag kvar

Nu har jag bara en dag kvar att jobba den här helgen! Har jätteont i mitt smalben, tror det är benhinnorna som spökar igen, och i ryggen. Cp-säng. Har i alla fall fått svar från rektorn nu och hon skulle återkomma skrev hon. Hoppas att det betyder att hon ska försöka fixa så att vi får egna rum igen. Om vi inte får det vet jag inte hur länge jag orkar stanna. Är redan trött på att bo med 5 andra tjejer. Saknar att umgås med killar. Fungerar som sagt inte speciellt bra ihop med tjejer. De tar verkligen allt seriöst och tar åt sig om man använder ironi. Killar är mycket lättare att umgås med.

Det positiva som hänt idag är att de sa att jag var duktig och lättlärd i receptionen, yay! Kände att jag bara skrev negativa saker så något positivt fick jag till iaf. ;)

Ska snart sova nu tror jag, sjukt trött. Upp tidigt imorgon igen.

Fml

Nu har vi bytt rum, IGEN. Den här gången till ett familjerum med tre vanliga sängar, men alla 6 praktikanter blev instuvade i det här rummet så jag sover i en bäddfåtölj. Det värsta är ju att vi kanske måste bo så här resten av tiden här. Min rygg kommer vara död efter en natt i den här "sängen". Stenhård och knarrar när man rör sig i den. Vi jobbar förfan gratis åt dom och dom kan inte ens ge oss tre dubbelrum som vi blev lovade när vi kom hit. 6 tjejer och ett badrum, yay. Har skickat ett klagomail till rektorn iaf. Men har inte fått nått svar även fast jag skickade det mitt på dagen. Ska kanske skicka ett till hotellärarna också. Några dagar kan jag bo så här, men tänker inte bo så här resten av tiden. Då köper jag en biljett hem igen.

Min "säng"

Gymmat igen!

Gud vad duktig jag känner mig. Gymmat idag igen! Riktigt skönt att springa/gå/cykla och köra styrka, haha. Körde 10 minuter på löpbandet som uppvärmning, lite arm/ben övningar och sen 10 min på cykel innan jag gick. Drygt 1 timma var jag där. Stolt över mig själv haha. Hej träningsvärk!
 

När hemlängtan tar över

Fick precis världens hemlängtan. Åh saknar allt där hemma. Saknar min säng, min fruktiga frukost, min soffa, min kanin, min häst, familjen, Marcus, vännerna.... Till och med skolan! Vill bara gosa upp mig hemma i soffan med Zuko och Marcus och bara vara. 30 dagar kvar nu, hoppas det går fort!

New is better, right?

Sjukt sugen på att bara skaffa egen lägenhet och inte bo med Marcus längre. Orkar inte ta upp vad som hänt här, men det är ingen stor grej egentligen. Det är bara det att vi tycker så olika om det som hänt. Han verkar inte heller förstå varför jag tycker som jag gör. Har därför spenderat kvällen med att kolla lägenheter och heminredning. Hittat tre sjukt fina lägenheter och massa fina möbler som kostar hur mycket som helst, men drömma kan man ju göra i alla fall. Blir nog ingen sån lägenhet för mig förns efter Australien och en hel del sparande och jobbande.

Stör mig även på att vi inte får skruva upp hyllor och sånt på väggarna eftersom det är en hyreslägenhet så skulle vara sjukt najs med en bostadsrätt istället. Dock är det sjukt mycket pengar man måste ha som kontantinsats. 15 % av priset om jag inte misstar mig.

Usch och fy

Vädret är sämst idag. Regnar och snöar om vartannat. Trist att man är ledig när vädret suger. Ville gå ut och ta massa bilder, men sket i det. Gick och letade efter en större mataffär med Sara och Natta istället. Vi hittade den efter ett tag, men innan det satte vi oss på Subway och åt lunch. Mumsigt! Maten suger rätt ofta i personalmatsalen. Nästan alltid fisk eller lamm. Tycker om fisk till en viss mängd, men lamm klarar jag inte av att äta. Eftersom jag har min lördag idag så köpte jag lite godis på affären. Tydligen så har Island ingen annan laktosfri mjölk förutom sojamjölk så köpte det också. Testade precis att ha det i kaffet och kände ingen smak av mjölken, yay. Annars tycker jag inte om sojamjölk. 
 
Gick även till gymmet och tränade i 40 minuter. Blev crosstrainer och löpband. Fick håll på löpbandet så tog en power walk istället för att jogga. Spurtade dock den sista minuten. Asskönt! Längtar hem så att jag kan springa ute istället. 

Zzzzzz

Har precis ätit frukost med Emma och jag kan säga att jag inte var nyttig alls idag. Men kom på att det här blir min lördag så jag får vara onyttig idag. Jobbar ju i helgen så har helg nu istället. Ska ta och sova lite nu tror jag. Första gången jag sover ut sen vi kom hit för drygt en vecka sen. Ska bli så skönt så!

LEEEDIG

Två dagars plåga är över och nu har jag två dagar att ta igen mig på innan jag ska jobba tre dagar i rad. Ska sova som bara den imorron. Först äta frukost med Emma och sen gå och lägga mig igen. Fanns i alla fall mer att göra idag än igår och jag jobbade med en superrolig kille som hade ett sånt isländskt namn att jag inte kommer ihåg det, haha. Fick även en anledning till att äntligen prata med han i back office, åååh så söt han är! Förlåt Marcus om du läser det här, haha. 
 
Imorron ska jag kanske till ett köpcentrum med Natta. Ska gymma också, fett skönt! 
 
Nu ska jag sova! Bloggar mer imorgon :)
Så kände jag idag när jag slutade haha :)

Dags igen

Dags att jobba igen. Hoppas att det finns mer att göra än igår. Tänker fan inte sitta 4 timmar utan att ha något att göra. Skulle kunnat sluta vid 4-5 istället för 8.

Rast

Har rast nu och 5 timmar kvar att jobba. Mina ögon gör typ ont för att jag är så trött och det finns typ inget att göra i receptionen. Sitter inne på 9gag och typ Aftonbladet var 5e minut. Freya borde dock dyka upp snart. Då slipper jag vara ensam tjej haha.

Hard work work

Dags att jobba igen efter tre dagar ledigt. Otaggad som bara den. Skulle helst av allt vilja sova, men vafan, dom är ju snälla i alla fall. Har förövrigt sjuk träningsvärk i hela kroppen. Mestadels axlarna och rumpan. Kul att behöva stå upp i 12 timmar med när man redan har ont. Nej nu ska jag sluta klaga. Får ju faktiskt bo på ett lyxigt hotell helt gratis i 6 veckor. Skulle nog vara lite mer taggad om man hade fått betalt för jobbet.

Matkoma

Ligger på sängen med matkoma. Inte bra att de alltid har wienerbröd och bullar framme. Godisråtta som jag är tar jag ju alltid något sådant när jag är i köket. Imorgon ska jag ha en bullfri dag tror jag, om det inte är äcklig mat såklart, haha. Har i alla fall märkt att jag inte får ont i magen av sån där pulvermjölk som man kan ha i kaffet. Får börja dricka sånt här istället för vanlig mjölk. 
 
Börjar jobba imorgon igen så ska gå och lägga mig skapligt. 

Biff

Har gymmat nu på förmiddagen. Blev styrketräning. Kan inte komma ihåg senaste gången jag tränade, haha. Dags att börja kanske? Jobbar ju imorgon och på tisdag så får träna igen på onsdag. Då kanske man ska försöka sig på kondition? Har verkligen ingen kondis alls längre. Kan bli anfådd av att gå upp för några trappor. Inte okej! Kommer ju hem i maj och då kan jag ju börja springa ute istället. Kan springa till stallet istället för att cykla. Springa ger bättre konditionsträning har jag för mig. 
 
Kommer dock inte bli ett träningsfreak som räknar kalorier och vägrar äta godis. Ska endast träna för att det är bra för kroppen och jag vill bygga upp mina muskler igen. Behöver absolut inte gå ner i vikt, behöver snarare gå upp lite i muskelvikt. De som känner mig vet att jag inte har något fett på kroppen och ändå kan jag äta hur mycket godis, chips och bullar som helst. Bottenlöst hål nästan. 
 

Övertrött

Hej hej! Är övertrött och partysugen så det bara skriker om det. Alla som jag pratar med i Sverige ska tydligen festa idag. Ååååh vill också. Det är 21 års gräns på krogen här, surt. Men man kan tydligen komma in ändå. Testa kan man alltid. Marcus, som aldrig går ut annars, skulle på krogen idag för att Patrick fyller 18. Han vill aldrig hänga med när jag frågar honom men nu när jag är borta kan man dra ut. Kul kille. 
 
Lyssnar på festmusik för att jag är så festsugen. Tydligen är söndagar bästa dagen att gå ut på här, men jobbar ju på måndag så ingen idé att dra ut imorgon. 
 
Btw så hittade vi inget laktosfritt i affären, great......... kommer ha ont i magen i 5 veckor till!
 
Osminkad och nyduschad tjej på bilden :P

Bästa

 
 
Bästa Sara och Celine vann både med laget och LD:n idag! Åh känner mig som en stolt mamma haha. Duktiga Celine <3 Sara var också duktig såklart haha :)

Fryyyyser

Var som sagt på sjukhuset igår med Nathalie, var inget allvarligt. Hon hade någon stresssymptom tydligen. Vi var där i fem timmar så var på hotellet igen vid 10. Fick därför ingen middag här så levde på mackor igår, yay... Vi fick byta rum i morse igen så det blev en till tidig morgon fast jag är ledig. Fick sitta och vänta i lobbyn i drygt två timmar och vänta på ett rum. Skickade ett klagomail till rektorn för att jag var så sur på allt. Ville bara hem då, men nu känns det bättre. Pratade med Marcus på Skype nyss. Skulle pratat med honom igår, men kom hem så sent så han sov. Jobbigt det där med tidszoner. Nu försöker jag få kontakt med mina föräldrar, men dom svarar inte på Skype och ingen är inne på Facebook, suck. Behöver mer pengar, haha. 
 
Sara tävlar Celine idag och hon var felfri i första klassen. Det som är roligt med den hästen är att hon är närmare galen vid träning hemma, men när hon är borta på tävling är hon hur lugn som helst, haha. 
 
Ska nog springa ner och äta snart, sjukt hungrig. Hoppas att det är mat och inte bara mackor. Ska även gå till affären och fråga efter laktosfri mjölk. Vi har frågat efter ordet så vi fick det nerskrivet på en lapp som vi kan visa i affären. Har ont i magen varje dag för att jag dricker kaffe med vanlig mjölk hela tiden. Undra om det är ovanligt att vara laktosintollerant här. Finns i alla fall ingen laktosfri mjölk på hotellet.
 

Mot sjukhuset

Igår var Sara på sjukhuset för att kolla upp sin hosta, hon har tydligen lunginflamation, och idag ska jag åka med Natta till sjukan för att hon har svimmat och gjort det flera gånger det här året. Vi ska snart gå ner och be om adressen och haffa en taxi. Hoppas att det inte är något allvarligt.

Orkar inte

Vi var som sagt tvugna att byta rum igår och idag och vi hoppades på att vi skulle få ett rum med två sängar, men så var inte fallet. Vi bytte från ett rum med dubbelsäng till ett annat. Kunde vi inte bara behållit det vi hade i natt? Så vi ska tydligen byta rum imorgon igen. Skjut mig snälla. Får vi ett rum med dubbelsäng igen så ska jag klaga till våra lärare. Har inget emot Emma, men vill inte dela säng med någon.

Wohooo

Gick av mitt sista 12 timmars pass för den här veckan och det känns sjukt skönt. Alla är jättesnälla i receptionen och jag har lärt mig massa saker. Vågar göra mer än jag gjorde på blommenhof. Dock så har vi blivit tvugna att byta rum så nu måste Emma och jag dela säng. Vi ska bara ha rummet en natt så det går nog bra. Hoppas vi får två sängar imorgon. Saknar vårt andra rum.

Ska sova nu typ så skriver mer imorgon. :)

Död

Min rygg gjorde ont efter 1 timma och nu är jag helt slut i huvudet. Kommer bli tufft att jobba igen imorron, men det går nog. Har fått göra mycket idag. Checka in och ut gäster, svara i telefon och lite annat. Funderar på att gymma innan jobbet imorron, men får se om jag orkar. Annars ska jag gymma varje dag i helgen. Synd att man slutar när gymmet stänger. Förlåt om jag inte skriver så roliga inlägg, men har inget att skriva om. Blir bättre uppdatering när jag är ledig.
 

Jobb

Nu ska jag börja mitt första 12 timmars pass om några minuter. Jobbar mellan 8-8 så kommer vara helt slut när jag kommer upp till rummet igen. Jobbar imorgon också, men sen är jag ledig fredag, lördag och söndag.

Skriver mer ikväll

Rea Rea Rea

Just nu har Asos Mid Season Sale med upp till 50 % rabatt på kläder, väskor, skor och smycken. Jag har valt ut några av mina favoriter som kostar mindre än 200kr.
 

Fika

Sitter mitt i Reykjavik och fikar med Johanna. Dricker en cappuccino. Vi har gått från hotellet till shoppinggatan som endast består av små affärer. Har inte sett en enda kedja. Tydligen så finns det två stora köpcentrum här, men det var utanför centrum. Kanske åker till ett av dom i helgen.

Matteplugg

Bara för att jag är ledig så sitter jag inte och slappar. Har pluggat matte nu på förmiddagen och nu väntar jag på att Emma ska komma upp och hämta mig så vi kan äta lunch. Sen ska jag traska iväg med Natta och Sara. Ska ta lite snygga bilder och handla mat. Ska även ta och gymma senare med Natta. Sara är fortfarande hostig så hon ska inte träna den här veckan. 
 

Slut i kroppen

Vi fick jobba idag och det har gått riktigt bra. Vi har till och med checkat in och ut gäster själva, haha. Vår "lärare" David, eller Davi∂, har visat oss massa saker så det är bara att hoppas på att det sitter kvar tills jag ska jobba nästa gång. Är ledig imorgon, men då jobbar Emma. Ska plugga lite matte och träna tror jag. Sara och Natta jobbar till 1 så ska kanske gå ut och utforska lite med dom också. Ska fylla kylskåpet med lite mat också ifall man blir hungrig på kvällen. Vi får i alla fall ta kaffe och sånt från maskinen i lobbyn när vi vill. Har druckit en cappuccino och en latte på 3 timmar haha. 
 
Maten kanske inte är den bästa. Till frukost är det mackor som gäller och till lunch idag var det lamm, vilket jag inte tycker speciellt mycket om, till mellanmål var det mackor och wienerbröd och till middag var det mackor, haha. Tur att det är gratis i alla fall. Känner dock ett stort behov av frukt nu. Får köpa det imorgon. 
 
Nu ska jag nog ta och kolla lite film eller något sånt. 
 
Mitt och Emmas rum, min säng
Utsikten, fixar bättre bilder imorron

Första natten avklarad!

Nu har vi sovit hela natten och ätit frukost. Känner mig fortfarande utstirrad av alla kockar, men what to do lixom. Vi ska snart gå ner till receptionen och ha en genomgång. Tror inte att vi kommer jobba idag, men man vet ju aldrig. Vi skulle i alla fall inte komma ner ombytta. 
 

På hotellet

Nu är vi på hotellet och har även ätit middag. Alla killar i köket stirrade på oss när vi gick in i personalmatsalen, haha. Vi har ingen aning om vad vi ska göra resten av kvällen. Blir säkert se nån film och bara chilla. Pratar på skype med Marcus och Oskar just nu i alla fall. 
 
Btw så har Emma och jag en stor fet pelare i vårat rum, haha

Väntar

Sitter vid gaten och väntar på att vi ska få boarda. Dröjer nog ett tag till eftersom planet går 14.20. Har hunnit gå in på Victorias secret och varit på starbucks samt växlat pengar. 569 svenska kronor blir 10000 isländska haha. Stört. Alla sitter med sina mobiler och spelar, haha. Socialt gäng vi är.

On my way

Sitter i bilen mot Arlanda nu. Blev en hel del tårar hemma innan jag åkte. Endast jag som grät dock. Känns bättre nu, men kan få tårar i ögonen om jag tänker för mycket.

Vi är på Statoil i Järna nu och har köpt varsin kaffe. Köpte även tuggummin eftersom jag glömde mina hemma.

Packningen fortsätter

Har tagit fram grymt mycket grejer nu. Måste nog sortera ut lite kläder. Tog typ alla tröjor som jag tycker om haha. Blir nog lite för mycket och vi har ju faktiskt tvättservice på hotellet. Lyckades även välja en handväska nu! Funderat på det i typ 1 vecka haha. Vilka problem man har ibland. Blev min bruna Miu Miu väska eftersom den har axelband. Lättare att kunna ha den på axeln när man ska dra två andra väskor. 
Väntar även på att Wille ska komma hit. Han skulle bara äta, men det sa han för snart två timmar sen. Det tar för övrigt bara 5-10 minuter att gå från honom till mig. Jaja, han dyker väl upp.
 

Sista dagen i stallet

Nu har jag ridit för sista gången på 6 veckor. Kommer sakna skrutten.

Packning påbörjad

Har börjat ta fram saker som ska med till Island. Började med filmer, haha. Fyller ett stort fodral med filmer och serier. Man vet ju aldrig om vi kommer få tråkigt lixom. Har tvättid hela dagen så ska snart ner och starta en maskin med bara mina kläder. Måste även till stallet, städa kaninburen, bädda rent, städa lite i lägenheten och hämta hem resväskor. Sen ska jag dessutom hinna vara med Wille. Fullt ös medvetslös!

Peekaboo

Nästa trend nu i vår och sommar är "peekaboo"-trenden. Det ska alltsa vara vågade cutouts, genomskinliga material m.m. Kanske inte är en trend som faller alla i smaken, men för de mer vågade, go for it!
 
BCBG, Cushnie et Ochs, Diane von Furstenberg

Dagen efter

Festade som sagt igår och kom hem vid 2. Åt choklad, fick ont i magen och somnade i soffan. Marcus ringde vid 7.45 och undrade vart jag var någonstans. Nu har han åkt iväg mot Upplands Väsby och jag funderar på om jag ska sova eller hålla mig vaken. Ögonen är inte helt vakna än, men kroppen är typ pigg. Kanske ska göra kaffe och hoppas att jag vaknar ordentligt. Ska nog ta av mig alla festkläder också, haha. 
 

Morning!

Sovit som en stock hela natten. Skönt att äntligen ha någon bredvid sig igen. Har blivit så van att sova med Marcus att jag knappt kan sova själv längre, stört. Vi vaknade typ vid 11 men gick upp nyss. Har precis satt på kaffet och ska gå och rosta lite mackor snart. Sen ska vi åka och köpa present till pappa och hälsa på Henny som fått jobb på City Gross. Vi ska till mina föräldrar ikväll och fira pappa och sen ska jag ut med Henny, Sara och Natta. Var längesen jag var ute, så det blir najs. Började även skriva på en packlista igår så jag får med mig allt till Island. Ska nog försöka packa lite redan idag om jag orkar. Måste få hem en resväska hit först bara.

Surprise

Surprise surprise, Marcus kommer hem snart! Han ringde vid 9 och sa att de packade ihop och skulle åka redan ikväll så han borde vara hemma rätt snart. Glad tjej här!

Dagens outfit

Rockade den svartvita trenden idag.
Linne från Gina, jeans från H&M, halsband från H&M. Hade min svarta skinnjacka, vita converse, guldiga raybans och svarta chloéväska när jag var på stan också.

Middag

Gjorde en enkel men ruskigt god middag ikväll. Nudlar, wookade grönsaker och kyckling med massa soja. Sjukt gott och snabbt att göra. Är nästan otroligt att jag äter innan 7 haha. Var hungrig så why wait lixom.

Firafika

Är på stan och firar att Henny tagit körkort. Blev en latte idag igen, men inget till. Min mage känns fortfarande lite cp så försöker ta det lite lugnt.

Damp

Sitter nästan och gråter för att jag inte förstår matten. Syrrans kompis försöker förklara för mig och jag fattar nada. Var asbra på matte i högstadiet och typ 1an på gymnasiet, men nu känner jag mig asdålig. Självförtroendet nere på -34 typ.

Svart & Vitt

Nästa trend i vår och sommar är svart & vitt. Antingen ett plagg med båda färgerna eller t.ex svarta byxor och vit tröja. Blanda inte in några andra färger. 
 
Alexander Wang, Jason Wu och Marc Jacobs

Dagens inköp

Tänkte visa vad som blev inhandlat idag på stan. Har förövrigt svinont i fötterna efter att ha gått i högklackat hela dagen. Måste vänja fötterna vid det igen efter att ha gått i uggskor hela vintern. 
 
 
Världens godaste parfym! Billig är den också, 99kr på Lindex
Halsband från H&M, gjorde sig dock inte speciellt bra på bild, får ta en bild med den på senare
Knästrumpor till praktiken, astråkigt att lägga ut pengar på sånt
Guldiga örhängen från Glitter
Armband med pärlor från Glitter
Ormhalsband från Glitter (älskar smycken med ormdetaljer, har rätt många nu)
 
Visar kläderna senare :)

Fikamys

Är på stan med syster. Börjar med en fika på hellmans, har inte ätit frukost än. Sen blir det shopping. Skriver mer sen.

God morgon (lunch?)

God morgon på er fast det är nästan närmare lunch nu. Så kan det gå när man har lov. Marcus gick upp vid 5 och åkte iväg innan 6. Blev väckt av att han pussade mig innan han åkte, gulligt.
Nu sitter jag i köket och ska äta frukost. Apelsin, physalis, två mackor med ost och gurka samt kaffe. Bra start på dagen. Sen vill jag gå på stan, men funderar på om jag ska skjuta upp det till imorgon eftersom jag har hästen idag och troligen ska laga mat och se på nån film med några. Måste köpa svarta strumpor till praktiken, haha. Har nog två par som är hela och tror inte att de uppskattar om man har rosa strumpor på sig.

Nu ska jag fortsätta äta min frukost. Puss och kram!

Slapp dag

Har inte gjort ett skit idag över huvud taget. Var i stallet en snabbis och betalade för hösilaget, matade syrrans kanin, spelade Sims, såg på tv och lagade mat. Blev lax och pasta btw. Nu ligger jag i sängen och är inte speciellt trött, men Marcus ska som sagt jobba imorgon så ville gå och lägga mig samtidigt. Nu ligger vi med varsin mobil i nyllet på varsin sida av sängen. Romantiskt i know. Vi spelar wordfeud och quiz kampen mot varandra. Socialt liv.

Bilden är väldigt charmig, right? ;)

Vår/Sommar-trend 2013

Tänkte lägga upp en trend per dag som kommer finnas nu under våren och sommaren ett tag fram över. Tänkte börja med Bermudashortsen. Finns inte på så många ställen än i Sverige, men kommer att  bli en stor trend när det blir varmare.
 
Peter Som, Rag & Bone och DKNY
 
 
 
 
 

God Morgon

God Morgon på er! Jag har varit vaken sen 9, kunde inte sova längre även fast jag somnade 3 i natt. Marcus kompisar har varit här och lanat, så satt uppe med dom och spelade Sims haha. Sen höll jag på att slockna i soffan så gick och la mig i sängen istället. 
Marcus har trampolin med några ungar idag så han stack iväg vid halv 10. Är därför ensam med hans kompisar som sover i soffan. Funderar på om jag ska ta och äta frukost, eller kanske spela lite mer sims, haha. Får se hur jag gör.
 
Idag ska jag till stallet vid 3 för att gå på ett möte om hösilaget. Ska betala och lite sånt. Sara skulle rida henne idag så sen ska jag hem och mysa med Marcus eftersom han åker och jobbar imorron igen plus att jag åker till Island på söndag. Måste passa på att vara med honom när han är hemma. Ska hitta på nått gott till middag. Lasagne kanske? Ska fundera på saken. 
 
 
RSS 2.0